Haberler

İhtiyaç Sahiplerine Akülü Sandalye

Adana Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nca, Adana genelinde ihtiyaç sahiplerine akülü sandalye dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'nca, Adana genelinde ihtiyaç sahiplerine akülü sandalye dağıtımı gerçekleştiriliyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Durmuş Ökten ve ekibi, ilk olarak Saimbeyli'de, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe'nin makamında, engelli Ali Bektaş'a akülü sandalyesini teslim etti.

Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nın ikinci durağı Ceyhan oldu. Ceyhan'ın Akdam Köyü'nde, iki bacağı diz altından kesik olan Enver Obuz'a da akülü sandalye hediye edildi.

Adana'nın Küçükdikili Mahallesi'nde yaşayan ve omurilik tümörü nedeniyle engelli olan 8 yaşındaki Yunus Emre'ye de çocuk sandalyesi hediye edildi.

Belediyeye başvuru yapan ihtiyaç sahiplerinin titizlikle incelenip seçildiğini anlatan Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Durmuş Ökten, akülü sandalye verilirken, genç, okuyan, aile geçindiren vatandaşlara öncelik verdiklerini kaydetti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Şahin Gökçe Ali Bektaş Saimbeyli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title