Haberler

İhtiyaç Sahipleri İçin 'Giyim Market'

Tokat’ın Niksar ilçesinde belediye öncülüğünde yoksullar için “Giyim Market” açılacak.

Tokat'ın Niksar ilçesinde belediye öncülüğünde yoksullar için "Giyim Market" açılacak.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, özellikle yoksulların yüzünü güldürecek yeni bir projeye imza atıyor. 'Onun var, artık benim de var" sloganıyla hareket eden Niksar Belediyesi, giyim eşyası olmak üzere, her yaşa hitap eden ayakkabıların da yer alacağı "Giyim Market" için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Bölgeye örnek olacak bir "Giyim Market" projesini hayata geçireceklerini söyleyen Belediye Başkanı Özdilek Özcan, her türlü bağışı kabul edeceklerini söyledi.

Niksar Belediye Düğün Salonu'nda hizmete girmesi için çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Özcan, "Bu proje sayesinde ihtiyaç sahibi aileler, ihtiyaçlarına istedikleri anda ulaşabilecekler. Yardıma muhtaç insanlarımız burada ihtiyacı olan giyim malzemesini alabilecekler. Daha huzurlu, daha mutlu ve daha güzel Niksar için çalışıyoruz. Hayırseverlerden her türlü yardımı bekliyoruz. Yardımın büyüğü küçüğü olmaz. Daha mutlu ve huzurlu bir Niksar için canla başla çalışıyoruz" dedi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özdilek Özcan Niksar Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title