Haberler

İhsanoğlu'na, İstiklal Marşı ve Safahat Gönderdiler

AK Parti Antalya Gençlik Kolları üyeleri, cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu protesto etti.

AK Parti Antalya Gençlik Kolları üyeleri, cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu protesto etti.

Güllük PTT Şubesi önünde toplanan AK Parti üyesi gençler, Ekmeleddin İhsanoğlu'na, İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy'un manevi şahsına hakaret ettiği gerekçesiyle tepki gösterdi.

İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir, İstiklal Marşı'nın sıradan bir marş olmadığını söyledi. Milli marşta milletin hayatı, görüşü, düşüncesi ve gücü olduğunu dile getiren Bozdemir, İstiklal Marşı'nın her kelimesinin aziz milletin ocağından çıkan şehit ve gazinin emaneti bulunduğunu belirtti.

Bayrağın ve İstiklal Marşı'nın milleti tek fikir, tek amaç etrafından birleştiren milli değerlerden biri olduğunu vurgulayan Bozdemir, şöyle devam etti:

"Türk milleti açısından bu kadar önem taşıyan milli marşımızı dahi bilmeyen biri, şimdi sipariş üzerine milletin başına geçmek, yani Reis-i Cumhur olmak istiyor. Şaka gibi... 5 dil biliyor ama Türkçe olan İstiklal Marşı'mızı bilmeyerek 'Çanakkale şehitleri şiirinden herhalde' diyor. İşte bugün bizler de buraya gelerek öğrenmesi için çatı aday diye deklere edilen Ekmeleddin İhsanoğlu'na milli marşımızı gönderiyoruz."

Bozdemir, İhsanoğlu'nun isminin dahi liderler tarafından tam olarak bilinmediğini ve söylenemediğini savunarak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Emsalet Bey", CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da "Ekmeloğlu" dediğini öne sürdü.

Bozdemir ve AK Parti'liler, daha sonra Mehmet Akif Ersoy'un "Safahat" isimli kitabı ve İstiklal Marşı'nın yazılı olduğu tabloyu kargoyla İhsanoğlu'nun Ankara'daki seçim ofisine gönderdi. - Antalya

Kaynak: AA / Politika

Ekmeleddin İhsanoğlu Hasan Bozdemir Ak Parti Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title