Haberler

İhsanoğlu'na "Darbe" Tepkisi

Güncelleme:

"Çatı Aday" Ekmeleddin İhsanoğlu, Adana'da cuma namazı çıkışı vatandaşlardan birinin "Darbe yapmaya mı geldiniz?" tepkisiyle karşılaştı.

Adana'da bir vatandaş, cuma namazı çıkışı Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na "Siz Mısır'dan neden geldiniz, darbe yapmaya mı geldiniz" diyerek tepki gösterdi.

NAMAZI OĞLUYLA BERABER KILDI

Ekmeleddin İhsanoğlu, Adana ziyareti sırasında Cuma namazını Sabancı Merkez Camii'nde oğlu ile birlikte kıldı. Camiye giren baba oğulun ayakkabılarını, koruması bir poşete koyarak bekledi. Cami çıkışında ayakkabılarını giyen İhsanoğlu, camiden ayrılırken bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı.

"DARBE YAPMAYA MI GELDİNİZ?"

İhsanoğlu'nun yanına yaklaşan İsmail Karacan adlı şahıs, "Siz Türkiye'ye neden geldiniz. Darbe yapmaya mı geldiniz, gelirseniz bence darbe yapacaksınız" diyerek tepki gösterdi. İhsanoğlu'da darbe yapmayacaklarını söyledi.

CHP'LİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Bu arada İhsanoğlu'nun koruması ile bazı MHP ve CHP'liler Karacan'a saldırıp tepki gösterdi. Olayın ardından bazı vatandaşların desteğini alan İsmail Karacan, "Ekmeleddin İhsanoğlu'nun darbe yapacağına inanıyorum. Ben öyle inanıyorum. Belediye başkanı bana camide küfür etti. Böyle belediye başkanı mı olur" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu İsmail Karacan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (46)

DÜTDÜRÜ:

MEMLEKETTE KOYUN DOLU YAHU NEDİR BU DARBE DARBE SAFSATALARI.

19
21
yanıtYanıtla
ERDAL:

Cehalet kötü bir bitki gibidir; diktatörler bu bitkiden istifade ederler; oysa demokrasilerde vatandaşların cehaletine katlanılamaz. William Henry Beveridge

36
4
yanıtYanıtla
BARTINsancarhan@hotmail.de:

dogru yav ne olacak bu Cehalet Halk Partisinin hali,90 sene neden bu ülkeyi ayni yerinde saydirdilar,bu ülkenin kaynaklari nerede buharlasti 2002 kadar daha anlamis degilim.Neden bu halki bu kadar cahil birakmaya calistilar,herseyden mahrum ettiler.

yanıt0
yanıt0
ZaZa PURIKLİ:

chp cumhuriyet trihinde hiçbir zaman halkın isteğiyle başa gelememiş bir parti ya askeri güç yada darbeyle gelmiş mhp bir defa koalisyona girdi dsp mhp ve dp ile ülkeninm hali ortada idi 2000 de ee şimdi bu adamı getirenler de chp mhp dp dsp ve bbp bunlar eğer o kadar halkına ve milletine düşkün olsalardı zamanıonda görürdük sistemelri ve akılları yine aynı bi laf vardır arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim ekmel beyde ortada :)

17
12
yanıtYanıtla
muğlalıkemalbostanci@hotmail.com:

onlar bunu daha idrak edemediler edemiceklerde halktan şamarı yiyip oturacaklar

yanıt0
yanıt0
RASGOL:

AKP YE OY VEREN BEYINSIZDIR YOBAZDIR VATAN AHANIDIR

9
18
yanıtYanıtla
A Demba ba:

Endişeye mahal yok! Anadolu insanı Büyük Ustanın arkasında. Ağustosun On''u Muhalefetin Off''u olacak.

7
18
yanıtYanıtla
AK GENÇLİKaliaka@hotmail.com.tr:

DURMAK YOK YOLA DEVAM....

yanıt0
yanıt0
sivaslı:

darbeyi yapan yapmışki bütün askerlerin polislerin içeri atılırken teröristler meclise girer olmuş.

19
6
yanıtYanıtla
ADINI YAZIN KEREM,,..:

CAHİL H.P..OY VERMEK İSRAİLE OY VERMEKTİR

17
8
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title