Haberler

İhsanoğlu Mal Beyanını Açıkladı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun, İstanbul'da 9 dairesi, bankada ise 3,5 milyon doları ile 240 bin TL nakidi olduğu açıklandı.

Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, mal beyanını açıkladı.

İHSANOĞLU'NUN MAL BEYANI

İhsanoğlu’nun iletişim merkezinden yapılan bir açıklama ile mal beyanı duyuruldu. Açıklamada, “Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu YSK’ya yaptığı adaylık belgeleriyle beraber mal beyanını sunmuştur. İhsanoğlu daha önce kamu görevlisi olduğu dönemlerde ve daha sonrasında 2014 başında yöneticisi olduğu dernekten dolayı mal beyanında bulunmuştur” denildi.

İhsanoğlu’nun YSK’ya sunulan mal beyanı şöyle:

Kendine veya eşine ait, miras ve satın alma yoluyla İstanbul’da 9 daire

1 adet 2006 marka Opel Vectra otomobil

Banka hesaplarında 240.427 TL ve 3.596.304 dolar.

İhsanoğlu Yozgat’ta dedesinin konağına ait arsaları ve üzerindeki binaları Bozok Üniversitesi’ne 2011 yılında bağışladığı da belirtildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki!
500

Yorumlar (124)

gerçekler acıdır:

ulan bir chp li olarak demirtaşa vereceğim.yine en dürüst aday demirtaş

68
4
yanıtYanıtla
BAZUKA:

Ekmeleddin gel sen bu oyuna gelme, kardeş parti CHP ve MHP nin arkasından gitmee emekliliğini yaşa

26
26
yanıtYanıtla
kaynağını gösteriyormu sen ona bak:

adamın parası hokus pokus la bir kaç sene içinde olmamış ..babadan gelen bir zenginliği var ..parası var diye suçlayacak değiliz..

38
14
yanıtYanıtla
hımm:

sosyal medya ve ulusal medya üzerinden bazıları chp li olduğunu iddia edip oyumuzu selahattin demirtaşa verecez diyorlar bu oyunu yapanlar akp lilerin ta kendileri lütfen böyle bir oyuna gelmeyiniz.

4
44
yanıtYanıtla
Gul:

Dedesi kimmis bunun?? dedesi ne is yapiyormus anlatsin bakalim. Dolandiricilardan biktik artik..millet mal varliginin ustune mal katmak icin Turk devletinin basina geliyor. Bu adam gelirse ortalik misira doner.

15
28
yanıtYanıtla
CAHİLE CEVAPbbb@bbb.com:

cahilsinde bu kadar belli etme.. ortalık mısıra dönermiş.sen de oy kullanacaksın:))

yanıt0
yanıt0
ASİL:

HİÇ OLMAZSA ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞAN BİRİNİ ADAY GÖSTERİN, ADAM EKONOMİK DURUMUNU DÜZELTSİN.

32
8
yanıtYanıtla
SİZİGİDİSİZİ:

NEDEN KASET CHP VE MHP YE OLDUDA BDP LİLERE AKP LİLERE OLMADI.NE OLDUUU MİT KİME ÇALIŞTI

38
1
yanıtYanıtla
Mahmutmahmutgurel78@hotmail.com:

BDP nin kaseti olsa hemen dokerlerdi merak etme. CHP ve MHPnin kasetleri var ki cikti. Cikmasamiydi?

yanıt0
yanıt0
chp ulusal:

chpli olarak bencede demirtaşa

33
6
yanıtYanıtla
Tüm 124 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title