Haberler

İhsangazi Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şahin'e Ziyaret

Kastamonu Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Yaman, İhsangazi Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Şahin'i ziyaret etti.

Kastamonu Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Yaman, İhsangazi Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Şahin'i  ziyaret etti.

Yaman, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, ilçeleri ziyaret ederek yetkililerle görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

İhsangazi'nin tarım açısından çok avantajlı ve bakir bir yer olduğunu ifade eden Yaman, "Çiftçilerimizin biraz daha gayret göstermesi gerekmektedir. Şu anda cevizle alakalı bir projemiz var. İhsangazi'den iyi bir talep bekliyoruz" diye konuştu.

Yaman, Kastamonu'da yağışların şubatın sonunda başladığını belirterek, sağanağın yol açtığı zararın diğer illere göre daha az olduğunu anlattı.

"Bundan ders çıkartarak, tarım arazilerimizi sigortalatmalıyız" diyen Yaman, bakanlığın sigortanın yarı ücretini karşıladığını kaydetti.

Şahin de tarım faaliyetleri hakkında Yaman'a bilgi verdi. - Kastamonu

Kaynak: AA / Yerel

Osman Yaman Kastamonu İhsangazi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title