Haberler

İhracattaki Başarıları Tescillendi

Güncelleme:

Uludağ İhracatçı Birlikleri, çatısı altında faaliyet gösteren Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği ve Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği her yıl olduğu gibi bu yılda başarılı ihracatçıları ödüllendirdi.

UHKİB, yapmış olduğu değerlendirme sonucu 2016 yılını ihracat performansı açısından başarılı kapatan üye firmaları 28 Nisan Cuma günü gerçekleşen ihracatın yıldızları ödül töreninde ödüllendirdi. İspanya, İngiltere ve Fransa başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesine ihracat yapan 3F (Fast Fashion Factory), Bronz İhracatçı Başarı Ödülü'ne layık görüldü. Bursa'nın tekstilde parlayan yıldızı 3F adına ödülü Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ilıman ve Yönetim Kurulu üyesi Tolga Olağaner aldı.

İhracatın yıldızları her yıl olduğu gibi bu yılda Bursa'da parladı. Kurulduğu günden bu güne kadar sürekli gelişen ve büyüyen 3F aldığı ödül ile başarısını taçlandırdı. Ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunan ihracatçı firmaların ödüllendirilmesini son derece anlamlı bulduğunu ifade eden Murat ılıman, ''Kaliteye odaklanmanın önem ve gerekliliğinin bilincindeyiz; müşteri memnuniyeti ve güvenilirlik başarımızın vazgeçilmezi" diye konuştu.

3F İHRACATTA ALTINA KOŞUYOR

Kıyafet tasarımı gerçekleştirmek üzere kurulan 3F, dünyaca ünlü markalar için ürünler geliştirerek Türkiye ihracatının gelişimine katkı sağlıyor. 2016 yılında kurulan ve 65 kişiden oluşan 3F Tasarım firmasının yönetim kurulunda Murat Ilıman, Tolga Olağaner ve üretim kadrosunun başında da Mehmet Kılıç yer alıyor. Uzman, genç ve dinamik kadrosu ile tekstil sektörüne yeni bir soluk getiren 3F; İspanya, İngiltere ve Fransa başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesine ihracat yapıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İspanya Fransa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title