Haberler

İhracatın Şampiyonu Gülsan Holding'e Ödül Yağmuru

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri tarafından düzenlenen 2014 yılı İhracat Rekortmenleri Ödül Töreni’nde üç ayrı firmasıyla ödül alan Gülsan Holding törene damgasını vurdu.

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri tarafından düzenlenen 2014 yılı İhracat Rekortmenleri Ödül Töreni'nde üç ayrı firmasıyla ödül alan Gülsan Holding törene damgasını vurdu.

Gülsan Holding bünyesinde faaliyet gösteren GÜLPA Pazarlama ve Dış Ticaret A.Ş. ile Gülsan Sentetik Dokuma A.Ş. ve Kaşmir Halı ödül aldığı gecede katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu'nu kutladı. TİM tarafından yapılan 2014 yılı Türkiye'nin 1000 ihracatçı sıralamasına üç şirketiyle girerek önemli bir rekor kıran Gülsan Holding GAİB tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen İhracatın Rekortmenleri ödül töreninde üç ödül alarak en fazla ödül alan kurum ünvanlıyla dikkat çekti.

Gülsan Sentetik Dokuma A.Ş. ödülünü Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, GÜLPA Pazarlama ve Dış Ticaret A.Ş.'nin ödülünü Gülsan Sentetik Dokuma A.Ş Genel Müdürü Ercan Özil ve Kaşmir Halı'nın ödülünü Kaşmir Halı Genel Müdürü Mehmet Ali Abdan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Tim Başkanı Mehmet Büyükekşi Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Başkanı Sami Konukoğlu ve Güneydoğu Halı İhracatçılar Birliği Başkanı Selahattin Kaplan verdi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin katılımıyla GAİB hizmet binasında gerçekleştirilen ödül törenine, Zeybekçi'nin yanı sıra Vali Ali Yerlikaya, AK Parti Milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu, Derya Bakbak, Canan Candemir Çelik, Mehmet Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, GSO Başkanı Adil Konukoğlu, GTO Başkanı Eyüp Bartık, GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, GAİB Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, Halı İhracatçı Birlikleri Başkanı Salahattin Kaplan, Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya, Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Başkanı Sami Konukoğlu, OSB Başkanı Cahit Nakıboğlu ve çok sayıda sanayici katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gülsan Sentetik Dokuma Adil Konukoğlu Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title