Haberler

İho-Ebrar'dan Yetim Çocuklara Yardım

EBRAR Uluslararası Yardım Organizasyonu, Nizip'te yetim çocuklara kıyafet ve ayakkabı yardımda bulundu.

İHO-EBRAR Uluslararası Yardım Organizasyonu, Nizip'te yetim çocuklara kıyafet ve ayakkabı yardımda bulundu.

Merkezi Hollanda'da bulunan ve Avrupa'daki hayırseverlerin yardımlarıyla dünyanın değişik ülkelerindeki yardıma muhtaç, yetim, öksüz, kimsesiz ve mağdur insanlara yardım ulaştıran İHO-EBRAR, Nizip ilçesinde daha önceden belirlenen 33 yetim çocuğa kıyafet ve ayakkabı yardımı yaptı.

Organizasyon yetkilisi Yunus Taş yaptığı açıklamada, İHO-EBRAR'ın Türkiye"nin birçok yerinde fakir ve muhtaçların umudu olmaya devam ettiğini söyledi.

Ramazan ayı nedeniyle yardım organizasyonu tarafından Nizip ilçesinde 33 yetim çocuğa ayakkabı ve kıyafet yardımı yaptığını ifade eden Taş, "Yardım yapacağımız çocukları alışveriş yapacakları yere götürüp alışverişlerini kendi isteklerine bırakıyoruz. Durum böyle olunca yapılan yardımlar sırasından o yetim çocuklarımızın yüzlerinin güldüğünü ve daha çok mutlu olduklarını görüyoruz. Bu konuda bize destek veren herkese teşekkür ediyor ve çocuklarımızın da almış olduğu kıyafet ve ayakkabıları iyi günlerde kullanmalarını diliyorum." dedi.

Yapılan yardımlardan dolayı mutlu olduklarını belirten çocuklar ise, İHO-EBRAR Uluslar Arası Yardım Organizasyonu'na teşekkür ettiler.

Kaynak: AA / Güncel

Hollanda Nizip Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title