Haberler

İhlastan Şutso Başkanı Ertekin'e Ziyaret

İhlas Holding Şanlıurfa Temsilcisi Ömer Keşküş, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Ertekin'i ziyaret etti.

ŞUTSO Başkanı Kaya'yı ziyaret eden heyette İhlas Holding Şanlıurfa Temsilcisi Ömer Keşküş'ün yanı sıra, Türkiye Gazetesi Dağıtım Sorumlusu Nihat Büyük, İhlas HaberAjansı Şanlıurfa Temsilcisi Serhat Demir de yer aldı. Ziyarette, Keşküş ve beraberindekiler İhlas Holding ve medya birimlerindeki yeni yapılanmalar ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bölge gündeminin de değerlendirildiği ziyarette, Başkan Ertekin belirsiz siyasi ortam ve son dönemdeki çatışma ortamının iş dünyasına büyük zarar verdiğini kaydetti. Ertekin, ülkenin bir an öce siyasi istikrara ve huzur ortamına kavuşması gerektiğini kaydetti. Ertekin ziyaret için Keşküş ve beraberindekilere teşekkür ett. İhlas heyeti de gösterilen ilgi nedeniyle Ertekin'e teşekkür etti.

Türkiye Gazetesi Dağıtım Sorumlusu Büyük ise Başkan Ertekin'e, Hüseyin Hilmi Işık'ın (rahmetullahi aleyh) tarafından kaleme alınan ve Hakikat Kitabevi tarafından basılan Saadet-i Ebediye (Tam İlmihal) kitabını hediye etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İhlas Holding Sabri Ertekin Şanlıurfa İhlas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title