Haberler

İhlas Villalarının Temeli Atıldı

Denizli’de Huzur İnşaat tarafından Bereketli Mahallesi’nde yapılan İhlas Villalarının temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Denizli'de Huzur İnşaat tarafından Bereketli Mahallesi'nde yapılan İhlas Villalarının temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Türkiye'de yaptığı konutlar ile dikkat çeken Huzur İnşaat, Denizli'de Bereketli Mahallesi'nde yaptığı İhlas Villalarının temelini düzenlenen törenle attı. Bereketli Mahallesi'nde yapılan İhlas Villaları, mimari yapılı ve teknolojik ev özelliği ile dikkat çekecek. Bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlanacak olan villaların satışları ise devam ediyor.

İhlas Villalarının temel atma törenine; Huzur İnşaat Genel Müdürü Bayram Bıyıklı, İhlas Holding Bölge Müdürü Hakan Bar, Denizli Satış Müdürü Osman Üstünel, proje kapsamında ev alan vatandaşlar ve çok sayıda davetli katıldı. Temel atma töreninde konuşan İhlas Holding Bölge Müdürü Hakan Bar, İhlas Holding ailesi olarak Denizli'de böyle bir projeyi hayata geçirmekten dolayı duydukları mutluluğu dile getirerek, "Amacımız Denizli halkına yaşanabilir ve İhlas Holding güvencesiyle ev sahibi yapmaktır. Bugün temelini attığımız İhlas Villaları bir yıl gibi kısa sürede tamamlanarak ev sahiplerine teslim edilecektir. Şu anda birçok evimiz satılmış durumda. Denizli halkını da villalarımıza bakmaya davet ediyoruz" dedi.

Türkiye'de Huzur İnşaat tarafından yapımı devam eden konutlar hakkında bilgi veren Huzur İnşaat Genel Müdürü Bayram Bıyıklı da Türkiye'de birçok yerde Huzur İnşaat güvencesiyle yapılan konutların inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, "İhlas Holding güvencesiyle Huzur İnşaat olarak Türkiye genelinde vatandaşlarımızı ev sahibi yapmaya devam ediyoruz. Bugün de Denizli'de projesi ile dikkat çeken İhlas Villalarımızın temelini atıyoruz. İhlas Villaları 2 bin 685 metrekare alan üzerine inşa edilecek ve 320 ile 340 metrekarelik villalar yapılacak. Temiz bir havada konforlu ve teknolojik villalarda vatandaşlarımız huzurlu bir şekilde oturabilecekler. Bir yıl içerisinde tamamlanacak olan villalarımız Denizli halkına ve ev sahiplerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Konuşmaların ardından Bereketli Mahallesi sınırları içerisinde bulunan İhlas Villalarının temeli atıldı ve davetlilere ikramlar sunuldu. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İhlas Holding Denizli İhlas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title