Haberler

İhlas Vakfı Yurtlarında İftarlar Devam Ediyor

Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan İhlas Vakfı’nın ramazan ayında vermiş olduğu iftarlar tüm hızıyla devam ediyor.

Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan İhlas Vakfı'nın ramazan ayında vermiş olduğu iftarlar tüm hızıyla devam ediyor.

Hayırseverlerin katkılarıyla İhlas Vakfı her gün Türkiye genelinde 33 öğrenci yurdunda üç bin, yurtdışında 16 öğrenci yurdunda ise beş yüz üniversite öğrencisine iftar veriyor. Ayrıca, Somali, Afganistan, Etiyopya (Habeşistan), Yemen, Sudan Kenya, Uganda ve Hindistan gibi fakir ülkelere de ulaşan İhlas Vakfı buralarda ihtiyaç sahibi ile muhtaçların yanı sıra yüzlerce yetim çocuğa ve öğrenciye ramazan yardımları yapıyor.

İhlas Vakfı yurtlarında kalan gençlerin vatanına ve milletine hayırlı evlatlar olarak yetiştirildiğini belirten İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Av. Mehmet Okyay, bu yurtlarda öğrencilere verilen iftarlar ile iftar sahiplerinin hem iftar sevabına hem de ilim yayma sevabına kavuştuklarını söyledi.

Ramazanda yapılan her hayra on katı sevap verildiğini vurgulayan Okyay, bunu bilen hayırseverlerin İhlas Vakfı yurtlarında iftar vermek için seferber olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

İhlas Vakfı'nın sadece ülkemizde değil birçok ülkede de iftar ve ramazan yardımında bulunmasına da değinen Okyay, vakıf hizmetlerini daha çok ülkeye yaymak için çok çalıştıklarını bunda da hayırseverlerin yardımlarına ihtiyaç duyduklarını belirtti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Okyay Türkiye Somali İhlas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title