Haberler

İhlas Vakfı'ndan Hindistan'da Ramazan Sofraları

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte birçok ülkede iftar sofraları açan, ihtiyaç sahibi ve muhtaçların yüzünü güldüren İhlas Vakfı Hindistan’da binlerce kişiye iftar yardımı yapıyor.

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte birçok ülkede iftar sofraları açan, ihtiyaç sahibi ve muhtaçların yüzünü güldüren İhlas Vakfı Hindistan'da binlerce kişiye iftar yardımı yapıyor.

Dünya üzerinde en çok Müslümanın yaşadığı ve yine dünyanın en kalabalık ülkesi olan Hindistan'da Ramazan coşkusu yaşayan Müslümanlar maalesef büyük yokluklarla mücadele ediyor. Bilim adamları ve alimleri ile meşhur Hindistan'da hadisi şeriflerden sonra en muteber eser kabul edilen Mektubat isimli kitabın yazarı İmam-ı Rabbani Hazretleri de bu topraklardan yetişmiş. Böylesine önem arz eden topraklara sürekli yardım yapan İhlas Vakfı, dünya çapında ziyaretçi akınına uğrayan Seyyid Nizameddin-i Evliya Hazretlerinin kabrinin bulunduğu dergahta iftar sofraları kurulmasına vesile oluyor.

İhlas Vakfı'nın organize ettiği Türkiye'den hayırseverlerin de yardımlarıyla kurulan bu sofralarda her gün binlerce Müslüman oruçlarını açarak dualarını hayırseverlere gönderiyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İhlas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title