Haberler

İhlas Vakfı'ndan Beyoğlu Belediye Başkanı'na Ziyaret

İhlas Vakfı Beyoğlu ilçesinde 3 dönem üst üste belediye başkanı seçilerek önemli bir başarı elde eden Ahmet Misbah Demircan’ı ziyaret etti.

İhlas Vakfı Beyoğlu ilçesinde 3 dönem üst üste belediye başkanı seçilerek önemli bir başarı elde eden Ahmet Misbah Demircan'ı ziyaret etti.

İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Avukat Mehmet Okyay ve beraberindekiler yaptıkları nezaket ziyaretinde Demircan'ı tebrik ederek yeni dönem için başarılar dilediler.

Okyay ziyarette İhlas Vakfı'nın çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. Vakfın Türkiye genelinde 31 öğrenci yurdu olduğunu belirtirken, yurt dışında da toplam 12 yurt ve öğrenci evi ile yaklaşık 3500 öğrencinin barınma ihtiyacını karşıladıklarını söyledi.

Okyay ayrıca ülkemize yurtdışından okumak için gelecek 300'den fazla öğrenciye de ücretsiz yurt hizmeti verdiklerini vurguladı.

İhlas Vakfı'nın Ramazan ve Kurban dönemlerinde Somali, Etiyopya, Afganistan, Suriye, Sudan, Moritanya ve Hindistan gibi ülkelerdeki ihtiyaç sahiplerine hayırseverlerin yardım ve bağışlarını ulaştırdıklarını belirten Okyay'ın ardından konuşan İhlas Vakfı Kariyer Akademisi Başkanı Adem Gültekin'de, kariyer akademisinin düzenlediği Kariyer Zirvesi hakkında bilgiler verdi.

Yurtlarda barındırdıkları öğrencilerin kişisel gelişimleri için haftalık, aylık seminer ve etkinlikler düzenlediklerini söyleyen Gültekin, her yıl haziran ayında Kariyer Zirvesi ile öğrencilerin kendi geleceklerini belirlemelerinde yardımcı olduklarını söyledi.

Verilen bilgileri dikkatle dinleyen başkan Demircan, öncelikle vakfın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Beyoğlu'nun Osmanlı döneminde kurulan ilk belediye olduğunu vurgulayan Demircan, böylesine önemli bir geçmişi olan Beyoğlu'nda halka hizmet vermekten dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

Amaçlarının dünya markası olan Beyoğlu'nun daha da gelişmesi olduğunu söyleyen Demircan bunun içinde projeler üretmeye devam ettiklerini ifade etti. Daha büyük ve daha gelişmiş bir Beyoğlu için çalıştıklarını söyleyen Demircan, bunun için de büyük adımlar attıklarının altını çizerek sözlerini sonlandırdı.

Ziyaretin sonunda günün anısına İhlas Vakfı adına Av. Mehmet Okyay, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a Hattat Safi Efendi'nin hattı ile yazılan İmam-ı Rabbani Hazretlerinin isim levhasını takdim etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Misbah Demircan Türkiye Beyoğlu İhlas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title