Haberler

İhlas Vakfı Mezunlarına İş Buluyor

İhlas Vakfının Türkiye genelindeki 35 öğrenci yurdunun müdürleri, eğitim danışmanları ile Kazakistan ve Kırgızistan yurt müdürleri İstanbul’da bir araya geldi.

İhlas Vakfının Türkiye genelindeki 35 öğrenci yurdunun müdürleri, eğitim danışmanları  ile Kazakistan ve Kırgızistan yurt müdürleri İstanbul'da bir araya geldi.

İhlas Vakfı merkezinde 3 gün süren toplantılarda eğitim ve yönetim ile alakalı birçok konu görüşülerek hizmetlerin daha iyi nasıl yapılabileceği konusunda istişarelerde bulunuldu.

Yurt müdürlerine hitap eden İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Mehmet Okyay; Türkiye'de 35 öğrenci yurdunda 3500, yurtdışında Afganistan, Kazakistan ve Kırgızistan'daki öğrenci yurtları ile de 500 öğrenciye hizmet verdiklerini söyledi.

Yurt hizmetlerinin fedakarlık istediğini ifade eden Okyay, gece gündüz demeden bu fedakarlığı gösteren, öğrencilere kendi evlatları gibi sahip çıkan yurt müdürlerine teşekkür etti. Yurtlarda barınan öğrencilerin gelişimine çok önem verdiklerini söyleyen Okyay, üniversitelerinden aldıkları eğitime ilaveten  haftalık, aylık toplantı, seminer ve sosyal aktivitelerle gençlerin donanımlı hale gelmesi için çaba gösterdiklerini belirtti.

Okyay, konuşmasının sonunda "Merhum Enver ağabeyin vasiyet olarak bıraktığı hizmetlere dört el ile sahip çıkıyoruz ve çıkmaya devam edeceğiz. Ayrıca  Kazakistan ve Kırgızistan' da vakıf hizmetlerimizi destekleyen iş adamlarından Osman Yerebakan ve mezunlarımızdan Nadir Can' a da sizlerin huzurunuzda teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra söz alan İhlas Vakfı Bilgi İşlem Müdürü Hüseyin Ünsal, İhlas Vakfı yurtlarında kalıp üniversitelerini bitiren öğrencilere iş bulma noktasında yardımcı olmak üzere kurulan akademicv.com sitesi hakkında bilgi verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kırgızistan Kazakistan Türkiye İhlas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title