Haberler

İhlas Vakfı Acara Özerk Cumhuriyetinden Gelen Öğrencilere Ev Sahipliği Yaptı

İhlas Vakfı, yurt dışından gelen gençleri misafir etmeye devam ediyor.

İhlas Vakfı, yurt dışından gelen gençleri misafir etmeye devam ediyor. Dünyanın değişik bölgelerinden gelen gençleri kendi yurtlarında misafir eden İhlas Vakfı'nın son konukları Gürcistan'a bağlı ACARA Özerk Cumhuriyeti'nden gelen gençler oldu.

Yaşları 12 ile 15 arasından değişen 17 genç vakfın Çamlıca yurdunda 1 ay boyunca misafir edildi. Yurt müdürü Hasan Gümüş'ün girişimleri ile Türkiye'yi ziyaret eden gençlere 1 ay Çamlıca yurdunda ikamet eden Gürcü öğrenciler Davut Kemaşitze ve Murat Şevatze rehberlik ettiler.

Öğrencilere yurtta kaldıkları süre içinde Elif-be, Kuran-ı Kerim, İlmihal bilgileri, Siyeri Nebi ve Ahlak dersleri verildi. Sabahları verilen derslerin ardından öğleden sonraları ise İstanbul'un tarihi ve turistik mekanlarını gezme fırsatı buldular. Yaptıkları gezilerde bol bol fotoğraf çeken öğrenciler İstanbul ile ilgili bir çok hatıra topladılar.

Tüm yol ve konaklama masraflarının İhlas Vakfı tarafından karşılandığı gezinin sonunda öğrenciler vakfın Mütevelli Heyet Başkanı Avukat Mehmet Okyay'ı ziyaret ettiler.

Bahçelievler'deki vakfın merkezinde gerçekleşen ziyarette öğrenciler gösterdikleri misafirlik adına Okyay'a teşekkürlerini ilettiler. Okyay'da kendilerini İstanbul'da misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu gezilerin sıklaşmasını umduğunu ifade etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Okyay Gürcistan İstanbul İhlas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title