Haberler

İhlas Pazarlama Motivasyon Toplantısı

İhlas Pazarlama Antalya Bölge Bayi 4 ayda bir yapılan değerlendirme ve motivasyon toplantısını Kışlahan Hotel'de gerçekleştirdi. İhlas Pazarlama Temizlik Robotu Antalya Bayi Müdürü Nihat Karataş, birlik ve beraberliğin başarıyı sağladığını söyledi.

Toplantıya İhlas Pazarlama Temizlik Robotu Antalya Bayi Müdürü Nihat Karataş, Antalya Dağıtım Kanalı Sorumlusu Muammer Üret, Matbaa müdürü Aydın Bektaş, Mağazalar Sorumlusu Abdurrahman Toker, Hukuk Müşaviri Av. Salih Bahadır Kuzu ve ihlas Pazarlama Şirketi çalışanları katıldı.

Motivasyoın ve değerlendirme toplantısında başarılı çalışanlar ödüllendirildi. Ödüllerin dışında çalışanların moralinin ve motivasyonunun en üst seviyeye çıkması için çeşitli etkinlikler düzenlendi. Çalışanlar yoğurt yeme yarışması, kelime oyunu, sandalye kapma gibi çeşitli oyunlarda birinci olabilmek için kıyasıya yarıştı.

"ÇALIŞANLARI ÖDÜLLENDİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Birlik ve beraberliğin başarıyı getirdiğini ifade eden İhlas Pazarlama Temizlik Robotu Antalya Bayi Müdürü Nihat Karataş, başarılı olan çalışanların ödüllendirilmeye devam edileceğini belirtti. Karataş, "Bugün burada bulunmamızın amacı sizlerin motivasyonunu sağlamak. Sizlerin başarısını kutlamak ve eğlenmek. Bunu fazlasıyla hak ettiniz. Bizim birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece daha çok başarı yakalayacağımızdan eminim. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde başarı gelir. Başarımız birlik ve beraberliğimiz neticesinde yakalandı. Bu birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece daha da başarılar kazanacağız. Birlikte çalışarak daha çok başarı kazanacağız. Başarılarımız devam ettikçe ödüllerimiz devam edecek" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nihat Karataş Aydın Bektaş Antalya İhlas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title