Haberler

İhlas Kolejinden Yardım Kermesi

İhlas Koleji öğrencileri, geliri omurilik felçlileri ve görme engelli vatandaşlarımıza bırakılmak üzere kermes düzenledi.

İhlas Koleji öğrencileri, geliri omurilik felçlileri ve görme engelli vatandaşlarımıza bırakılmak üzere kermes düzenledi.

İhlas Koleji Bahçelievler Kampusünde yapılan kermeste öğrenciler ve veliler, kendi hazırladıkları ürünleri açtıkları stantlarda kermese ilgi gösteren öğrenci ve öğretmenlere sundu. Ayrıca kermeste öğrenciler tarafından yapılan el sanatları ürünleri sergilendi.

ÖĞRENCİLER GÖRME ENGELLİLERİN DÜNYASINI YAKINDAN TANIDI

Kermesi ziyarete gelen Görme Özürlüler Derneği (GÖZDER) Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Taşdemir ve dernek yetkilisi Serpil İlter, öğrencilerle bir araya gelerek onlara görme engelli bir bireyin günlük yaşantısından kesitler sundu. Öğrenciler görme engellilerin paraları nasıl ayırt ettiğini, telefonu nasıl kullandıkları gibi konularda bilgi sahibi oldu. Konuşmaların ardından öğrenciler dernek yetkililerine çiçek takdim etti.

Kermesin koordinatörü İhlas Koleji öğretmeni Yeşim Tora, kermes fikrinin ortaya çıkmasından hazırlanmasına kadar tüm süreçlerin öğrenciler tarafından gerçekleştirildiğini velilerin de destek verdiğini söyledi. Amaçlarının omurilik felçlileri için tekerlekli sandalye, görme engelliler için de baston temin etmek olduğunu söyleyen Tora, kermesin gelirini ilgili birimlere ulaştıracaklarının altını çizdi.

Okul müdürü Salih Uyan da, akademik başarı kadar öğrencilerin sosyal gelişiminin de önemini vurgulayarak, "Öğrencilerimizin sosyal gelişimini destekleyici etkinlik düzenliyoruz. Bu kermes fikrinin oluşmasında öğrencilerimizin öncülük yapması bizleri sevindirdi. Çevrelerine duyarlı birey olarak yetişmelerini destekliyoruz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler İhlas Koleji Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title