Haberler

İhlas Koleji Zafer Kupası'na Ev Sahipliği Yaptı

Güncelleme:

"Beylikdüzü Zafer Kupası Voleybol Turnuvası" İhlas Koleji Beylikdüzü Kampüsü Spor Salonu'nda düzenlendi.

Beylikdüzü Kaymakamlığı, Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Bizimkent Spor Kulübü tarafından düzenlenen "Beylikdüzü Zafer Kupası Voleybol Turnuvası" İhlas Koleji Beylikdüzü Kampüsü Spor Salonu'nda düzenlendi.

Toplam 12 takımın küçük bayan takımlarıyla katıldıkları turnuvada Eczacıbaşı, Vakıfbank, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi voleybolun dev kulüpleri de yer aldı. İki gün süren mücadelelerin ardından şampiyonluğa Eczacıbaşı Kız Takımı finalde Fly Kız Takımı'nı yenerek ulaştı. Turnuvanın üçüncülüğünü ise UPS Kız Takımı elde etti.

Turnuvanın final maçını Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç ile birlikte izledi. Şampiyon olan takıma birincilik kupasını Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu verirken, ikincilik kupası ise Hami Koç tarafından verildi. Ayrıca şampiyonanın ardından Hami Koç'a göstermiş oldukları misafirperverlik ve turnuvanın ev sahipliğini yaptıklarından dolayı teşekkür plaketi sunuldu.

"ÖNEMLİ BİR TURNUVAYA EV SAHİPLİĞİ YAPTIK"

Şampiyonanın ardından düşüncelerini paylaşan Hami Koç, Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü Kaymakamlığı ve Bizimkent Spor Kulübü ile ortaklaşa olarak düzenlenen turnuvanın oldukça faydalı geçtiğine inandığını söyledi.

Voleybolun gelişmesi için düzenlenen turnuvaya önemli takımların iştirak etmesinin sevindirici olduğuna değinen Koç, "Bu açıdan son derece önemli bir turnuvaya ev sahipliği yaptığımızı söyleyebilirim. Spora teşvik için her zaman tüm imkanlarımızı sunmaya hazırız" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü Kaymakamlığı Beylikdüzü Belediyesi İhlas Koleji Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title