Haberler

İhlas Koleji Öğrencisine Milli Takım Kapıları Açıldı

İhlas Koleji’nin okçuluktaki önemli ismi Mete Gazoz, Antalya’da düzenlenen 2015 Açık Hava Türkiye Şampiyonası’nda bireysel kategoride şampiyon olarak milli takıma ilk sıradan katılma hakkını kazandı.

İhlas Koleji'nin okçuluktaki önemli ismi Mete Gazoz, Antalya'da düzenlenen 2015 Açık Hava Türkiye Şampiyonası'nda bireysel kategoride şampiyon olarak milli takıma ilk sıradan katılma hakkını kazandı.

İki gün süren şampiyonaya 72 kulüpten 479 sporcu katılırken olimpik yay kategorisinde mücadele eden Mete Gazoz rakiplerini geride bırakarak şampiyonluğa ulaştı. Türk ve dünya okçuluğunun geleceği parlak isimleri arasında gösterilen Mete Gazoz, bu şampiyonlukla milli takımın 2016 yılı kadrosuna girmeyi başardı.

Müsabakaların ardından konuşan Gazoz, şampiyonayı 2016 yılı milli takım seçmeleri olarak değerlendirmek gerektiğini söyleyerek, şampiyon olarak milli takıma katıldığı için mutlu olduğunu söyledi.

Bundan sonraki hedefinin milli takımda da başarılarını sürdürmek olduğunu ifade eden Gazoz, hedeflerinin gerçekleşmesinde kendisine yardımcı olan antrenörlerine ve İhlas Koleji'ndeki öğretmenlerine teşekkür etti.

KOÇ: "METE ÇOK YETENEKLİ VE PIRIL PIRIL BİR GENCİMİZ"

Gazoz'un her yeni başarısıyla çok mutlu olduklarını söyleyen İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, ülkemizin çok değerli bir okçuya sahip olduğunu belirtti. Milli okçunun almış olduğu başarılarla şimdiden ülkemizde ve dünyada sayılı okçular arasında gösterildiğine dikkat çeken Koç, "Mete çok yetenekli ve pırıl pırıl bir gencimiz. Amacımız, sportif başarıları kadar akademik olarak da kendisini ileriye taşıyabilmesi için kendisine yardımcı olmak" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İhlas Koleji Türkiye Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title