Haberler

İhlas Koleji'nde Yeni Eğitim Öğretim Yılı

İhlas Koleji'nde yeni eğitim-öğretim yılı başladı.

Üç aylık yaz tatilinin ardından 16 milyon 400 bin öğrenci ve 873 bin öğretmen için 2014 -2015 eğitim öğretim yılı ilk ders zilinin çalmasıyla başladı. İhlas Koleji öğrencileri de ilk ders gününde okulda olmanın heyecanını yaşadı. Sınıfları neredeyse eksiksiz dolduran öğrenciler, ilk derslerini eğlenceli hale dönüştürmeye çalıştı. Fen bilgisi, coğrafya, İngilizce, Türkçe gibi dersler gören çocuklar, yaz tatili sonrası sıralarında olduğu için mutlu olduklarını söyledi.

İlk gün İngilizce eğitimi alan 4’üncü sınıf öğrencisi Aslı Bektaş, İngilizce’yi çok sevdiğini belirterek, okulların açılmasından dolayı neşelendiğini belirtti. Yaz tatillerinde neler yaptığını anlatan küçük öğrenci Bektaş, “Üç ay boyunca gezdim. Derslerimi çalıştım, kitabımı okudum, arkadaşlarımla vakit geçirdim, doğum günlerine gittim. Okulumu çok özledim. Buradan bütün arkadaşlarıma sesleniyorum öğretmenlerini üzmesinler” dedi.

4’üncü sınıf öğrencisi Mustafa Emin Eroğlu da yaz tatilinde çok sıkıldığını söyledi. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunan İngilizce öğretmeni İnci Biçer ise, ilk derslerinde çocukların kendisini hiç üzmediğini, hem İngilizce derslerini hem de okulu özlediklerini dile getirdi. İlk haftalık ders programı hakkında bilgiler veren Biçer, “İlk hafta bol aktiviteli dersler yapmaya özen göstereceğim. Bir önceki yılın tekrarı niteliğinde ilk haftayı kullanacağım” diye konuştu. 

ŞENGÜL KARAKIŞ

İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İhlas Koleji Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title