Haberler

İhlas Koleji Kürek Takımı Türkiye İkincisi Oldu

Türkiye Okullar Arası Kürek Şampiyonası "Genç Erkekler" kategorisinde mücadele eden İhlas Koleji Kürek Takımı Türkiye ikincisi oldu.

Sapanca Gölü'nde gerçekleştirilen şampiyonaya Adana, Muğla, İstanbul, Sakarya ve Sinop illerinden 8 takım ve 57 sporcu katılırken İhlas Koleji'nin milli kürekçilerinden Sabri Sevniş tek çifte de ikinci olurken, Fatih Sevli ve Sabri Sevniş'ten oluşan İhlas Koleji Kürek Takımı ise iki çifte yarışmasında ikinci oldu. Yarışma sonunda yapılan puanlandırma sonucunda İhlas Koleji Kürek Takımı Türkiye ikinciliğini elde etti.

Aldıkları başarılı sonuçlarla dikkat çeken Sevniş ve Sevli aynı zamanda 10 Haziran'da Slovenya'da yapılacak olan Avrupa Gençler Kürek Şampiyonası seçmelerinde de yer alacaklar.

Şampiyona sonrası konuşan başarılı sporcular güzel bir şampiyona geçirdiklerini söyleyerek hedeflerinin Avrupa Şampiyonası'na katılmak olduğunu ifade ettiler.

İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, şampiyonadan Türkiye ikinciliği ile dönen sporcuları tebrik etti. İhlas Kolejinin sosyal ve sportif başarılarıyla ön plana çıktığı bir dönemi yaşadığını ifade eden Yeltekin, "Ümit erkek basketbol takımımızın İstanbul şampiyonluğunun ardından, kürek takımımızdan da güzel haberler almak bizi mutlu etti. Bu sonuçların İhlas Koleji olarak spora verdiğimiz katkıların neticesi olduğuna inanıyorum. Bununla beraber okullarımızda açtığımız çeşitli spor dallarındaki kurslar ile öğrencilerimizi spora teşvik ediyoruz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İhlas Koleji İstanbul Sapanca Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title