Haberler

İhlas Koleji Beylikdüzü'nde Yine Şampiyon

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen “Okullar Arası Genç Erkekler Basketbol Turnuvası”nın finalinde Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu ve Fen Lisesi, Beylikdüzü Çok Programlı Lisesi’ni 28-24 yenerek üst üste 3. kez şampiyon oldu.

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen "Okullar Arası Genç Erkekler Basketbol Turnuvası"nın finalinde Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu ve Fen Lisesi, Beylikdüzü Çok Programlı Lisesi'ni 28-24 yenerek üst üste 3. kez şampiyon oldu.

Şampiyonluk yolunda çeyrek finalde Yüz12 Teknik Meslek Lisesi'ni 46-24 yarı finalde de Gürpınar İMKB Lisesi'ni 52-38 yenen lacivert-beyazlılar, finalde mücadele ettikleri Beylikdüzü Çok Programlı Lisesi'ni de 28-24 yenerek şampiyonluğa ulaştılar.

Lacivert-beyazlıların antrenörü Abdurrahman Şenol Özkan, turnuva boyunca çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, üst üste 3. kez aldıkları şampiyonluktan dolayı oyuncularını kutladı. Özkan, "Oyuncularımız turnuva boyunca üst düzey performans sergilediler. Özellikle final maçı, oldukça sert ve mücadeleci geçti. Netice olarak elde ettiğimiz şampiyonluğu hak ederek kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Özel Marmara Evleri İhlas Anadolu ve Fen Lisesi Okul Müdürü Hamdi Özakay da tüm oyuncuları ve Antrenör Abdurrahman Şenol Özkan'ı alınan şampiyonluktan dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Milli Eğitim Müdürlüğü Beylikdüzü Marmara İhlas Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title