Haberler

İhlas Haber Ajansı Önemli ve Başarılı Haberlere İmza Atıyor

AK Parti Milletvekilleri İhlas Haber Ajansı (İHA) Adıyaman bürosunu ziyaret ederek, İHA’nın çok önemli haberlere imza attığı vurgulandı.

Ak Parti Milletvekilleri İhlas Haber Ajansı (İHA) Adıyaman bürosunu ziyaret ederek, İHA'nın çok önemli haberlere imza attığı vurgulandı.

Ak Parti Adıyaman Milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu, Tanıtım ve Medya Sorumlusu Veysel Dolgun, yönetim kurulu üyeleri ve partililer İhlas Haber Ajansını ziyaret etti.

İhlas Haber Ajansı Adıyaman Sorumlusu Ahmet Arslantaş ve muhabir Cihan Kizir ile sohbet eden AK Parti heyeti, İhlas Haber Ajansının çok önemli bir görevi en iyi şekilde yaptığına işaret etti.

Milletvekili Adnan Boynukara, İhlas Haber Ajansına nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek, "İhlas Haber Ajansı ilimiz ve ülkemiz için, devletinin ve milletinin yanında yer alan bir yayın çizgisi ile yoluna devam ediyor. Bugünde ajansı Adıyaman temsilciliğini ziyaret ederek, başarılar diledik" dedi.

Milletvekili İbrahim Halil Fırat ise, "Hemen hemen her hafta sonu seçmenimizle bir araya geliyoruz. Ziyaretler kapsamında İhlas Haber Ajansını ziyaret ettik. Ahmet Arslantaş ve beraberindeki arkadaşları ziyaret ettik. Bu ekibin başarılı ve gayretli çalışmalarını, il başkanlığım döneminden beri biliyorum. Güzel, seviyeli, ilkeli, tarafsız haberler yapılıyor. Ahmet Arslantaş ve arkadaşlarını tebrik ediyorum. Çalışmalarından dolayı başarılar diliyorum. Daha iyi hizmetler yapacağına inanıyorum" dedi.

Milletvekili Salih Fırat ise, vatandaşlar ile bir araya geldiklerini ifade ederek, "İhlas Haber Ajansını ziyaret ederek hal hatır soralım istedik. Nezaket ziyareti yaptık. Haber ajanslarının görevi zor. Memleketin her tarafında ki haberleri toplayıp derliyorlar. Bütün İhlas Haber Ajansı çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kutsal ve önemli bir görev yapıyorlar. Vatandaşın kulağı ve gözü oluyorsunuz. İhlas Haber Ajansı çalışanlarına başarılar diliyorum" dedi.

İl Başkanı Abdurrahman Dimez ise, "Bu gün basın medya kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Milletvekillerimiz vatandaşlarla sürekli bir araya geliyor. Hem halkla hem de basın mensuplarıyla iç içeler. Bugünde yerelde ve ulusalda çok önemli haberler yapan, haberlere imza atan İhlas Haber Ajansına başarılar diliyorum. Adıyaman'a yaptığı hizmetlere teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İhlas Haber Ajansı Salih Fırat AK Parti Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title