Haberler

İhlas "Cebilon Unique" ile Devler Arenasında

Dünyanın en büyük Su Teknolojisi ve Su Yönetim Fuarı AQUATECH (RAI) Amsterdam fuarına katılan İhlas Ev Aletleri, fuarda ilk kez sergilenen 200 yeni inovatif ürün arasında bulunan Cebilon Unique Reverse Osmosis cihazını katılımcıların beğenisine sundu.

Dünyanın en büyük Su Teknolojisi ve Su Yönetim Fuarı AQUATECH (RAI) Amsterdam fuarına katılan İhlas Ev Aletleri, fuarda ilk kez sergilenen 200 yeni inovatif ürün arasında bulunan Cebilon Unique Reverse Osmosis cihazını katılımcıların beğenisine sundu.

Dünya su devleri Hollanda'nın Amsterdam kentinde bir araya geldi. Her iki yılda bir yapılan ve bu yıl 25.'si düzenlen Su Teknolojisi ve Su Yönetim Fuarı AQUATECH (RAI) fuarı 3-6 Kasım tarihleri arasında dünya su sektörünü bir araya getiriyor.

30 yıldır su teknolojileri konusunda çalışmalar yapan ve uluslararası üne sahip olan İhlas Ev Aletleri AQUATECH fuarında dünya devleri arasında ürünlerini tanıttı. Eylül ayında Berlin'de düzenlenen İFA ve daha sonra Çin'in Canton fuarında sergilenen ve AQUATECH fuarında da ilk kez sergilenen 200 yeni inovatif ürün arasında bulunan Cebilon Unique Reverse Osmosis cihazı büyük ilgi gördü. Dünyanın farklı ülkelerinde Su teknolojileri ve Yönetimi konusunda uzmanlaşmış 850 firmanın katıldığı fuarı dört gün boyunca 18 bin sektör temsilcisinin geçmesi bekleniyor.

İHLAS 'EN BÜYÜKLER' ARASINDA

Dünyanın Su Teknolojileri konusunda en büyük ihtisas fuarında yer alarak yeni ürününü dünya devleri arasında tanıtan İhlas Ev Aletleri "Cebilon Unique" ile fuarda bende varım dedi. Fuar boyunca oldukça ilgi gördüklerini belirten İhlas Ev Aletleri Genel Müdürü Dr. Ömer Kamber, su sahasında var olmak kadar Su Teknolojisi ve Su Yönetim Fuarı AQATECH (RAI)'de olmanın da önemli bir prestij olduğunu söyledi. Genel Müdür Dr. Kamber, "Eylül ayında IFA'da görücüye çıkan, ardından Canton Fuarı'nda tanıttığımız 2014 Design Turkey ödülünün de sahibi olan yeni ürünümüz Aura Cebilon Unique Reverse Osmosis Su Arıtma Cihazı, Aquatech Fuarı'nda da büyük ilgi gördü ve su teknolojilerinde profesyonel sektör temsilcilerinin de beğenisini kazandı. Aquatech fuarı bizim için önemliydi, çünkü dünyanın dört bir yanından gerek üretici gerekse satıcı olsun bütün profesyonel sektör temsilcileri bu fuarda buluşuyor. Bu fuarda sergilenen ürünler arasında 200 inovatif yeni ürün vardı ve Aura Cebilon Unique cihazımızda bu ürünlerden bir tanesiydi. Dolayısıyla ürettiğimiz ürünün burada onların beğenisini kazanması İhlas Ev Aletleri olarak su arıtma sektöründe kalitemizi kanıtladığımız anlamına geliyor. İhlas Ev Aletleri, kaliteden ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden bu prestijimizi ve know-howunu artırmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Fuarda ziyaretçiler yenilikleri ve planlar yeni tasarımları görme fırsatı yakalarken, üreticiler de ürünlerini sektörün temsilcilerinin beğenisine sunuyor. Fuar boyunca ulaştırma ve depolama, su arıtma, kullanım noktası, süreç kontrol teknolojisi ve süreç otomasyonu, araştırma ve danışmanlık gibi konularda birçok etkinlik yapılacak. - AMSTERDAM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

İhlas Ev Aletleri Amsterdam Eylül İhlas Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title