Haberler

İhlas Ailesi'nden Trakya Birlik'e Nezaket Ziyareti

Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen ve yönetim kurulu üyeleri, İhlas Holding çalışanlarından oluşan heyeti makamında kabul etti.

Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen ve yönetim kurulu üyeleri, İhlas Holding çalışanlarından oluşan heyeti makamında kabul etti.

Trakya Birlik Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen ziyarette, Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen, yönetim kurulu başkan vekili Hilmi Kahraman ve yönetim kurulu üyesi Remzi Kobak'ı ziyaret eden heyet arasında, İhlas Vakfı Trakya ve Balkanlar Bölge Koordinatörü Makine Mühendisi Ahmet Özkan, İhlas Vakfı Edirne Yurt Müdürü Ali Ören ve İhlas Haber Ajansı (İHA) Edirne İl Temsilcisi Koray Ustabaşı yer aldı.

Türkiye'de üretilen ayçiçeğinin yılda ortalama yüzde 30-50'sini mübayaa ederek, Türkiye'nin en büyük ayçiçeği üreticisi ve tedarikçisi konumunda bulunduğunu hatırlatan Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Ak Parti Edirne Milletvekili olan Rafet Sezen, İhlas heyetine kurum içerisinde yapılan faaliyetler ve çalışmalarla ilgili bilgiler verirken, İhlas Vakfı'nın çalışmalarında kendilerine destek sözü verdi.

Heyet adına konuşan İhlas Vakfı Trakya ve Balkanlar Bölge Koordinatörü Ahmet Özkan, vakıf olarak bölgede yapılan faaliyetlerle ilgili Sezen'i bilgilendirdi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İhlas Holding İhlas Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title