Haberler

İhh Yardıma Muhtaçları Unutmuyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Sakarya temsilciliği yetim aileler, mülteciler ve ihtiyaç sahibi ailelere kış yardımında bulundu.

İHH Sakarya Temsilciliği kış aylarında yardıma muhtaç ailelere yardım etmeye devam ediyor. Bu kapsamda kış yardımı vesilesiyle yetimlere yönelik 65 bot, 65 mont dağıtımı, 33 yetim ailesine 10 ton kömür, 100 yetim ailesine 10 bin TL tutarında alışveriş çeki dağıtımı gerçekleştirdi. Ayrıca ekipler, 54 mülteci ve ihtiyaç sahibi aileye ise 20 Ton kömür dağıtımı gerçekleştirdiği belirtildi. Sakarya İHH Akyazı temsilcili ise 100 mülteci ve ihtiyaç sahibi aileye 25 ton kömür ve 8 bin 500 TL tutarında gıda paketi dağıtımı yaptı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sakarya İHH Başkanı Sebahattin Aydın, kış şartlarının zorlu geçtiğini, ancak ihtiyaç sahibi aileler, yetimler ve mülteciler için daha zor olduğunu belirterek, yardım konusunda oldukça duyarlı olan Sakarya halkını kampanyamıza destek olmaya çağırdıklarını söyledi.

Aydın, ayrıca destek olmak isteyenlerin Türkiye Finans Adapazarı Şubesi Sakarya İHH TR16 0020 6001 0901 7300 5800 02 hesabına Sakarya açıklaması ile katkı sağlayabileceğini belirtti. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sebahattin Aydın Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title