Haberler

İhh'nın Yetim Kermesi 15 Gün Açık Kalacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Mardin Şubesi'nin Artuklu Karayolları Parkı'nda açacağı yetim kermesi 15 gün açık kalacak.

İHH Mardin Şubesi, Mardin Karayolları Parkı'nda yetim kermesi açıyor. 15-30 Nisan tarihleri arasında Karayolları Parkı'nda kurulacak kermeste gıda, temizlik ve kırtasiye malzemeleriyle birlikte tekstil ve çeyizlik ev eşyası gibi ürünler bulunabilecek. Katılımcılar, kermeste yapacakları alışveriş ile İHH yetim biriminde kayıtlı bulunan yetim çocuklara da yardımda bulunmuş olacak.

İHH Kadın Kolları Birimi Başkanı Rabia Akgül, 15 Nisan Çarşamba günü açılacak olan kermesin 30 Nisan Perşembe gününe kadar açık kalacağını belirtti. Dernek faaliyetlerini yürütebilmek için finansman imkanları oluşturmayı amaçladıklarını belirten Akgül, "Kermeste Mardin mutfağına ait yöresel yemeklerden, hamur işi yiyeceklere, kitaplardan seccadelere, el emeği göz nuru el işi çeyiz ve tekstil eşyalarına varana kadar birçok ürün yer bulacak. 15 gün süre ile açık tutacağımız kermeste elde edeceğimiz geliri, İHH Yetim Birimi'nde kayıtlı bulunan yardıma muhtaç çocuklarımızın aralarında olduğu yoksul ve dar gelirli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermekte, ulusal ve uluslararası projelerde değerlendirmeyi amaçlamaktayız" dedi. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title