Haberler

İhh'nın Kurban Bayramı Hazırlıkları

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Konya Şubesi, Kurban Bayramı çalışmalarına başladı.

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Konya Şubesi, Kurban Bayramı çalışmalarına başladı.

İHH aracılığıyla kurban bağışlamak isteyen bağışçılar 450 lira ödeyerek dünyanın istediği ülkesinde kurbanını kestirip ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilecek.

İHH Konya Şubesi üyesi Selim Öncü, Vakfın Konya Şubesince bir restoranda gerçekleştirilen toplantıda, İHH'nın 2014 yılı kurban çalışması kapsamında Türkiye dahil 70 ülke ve 92 bölgede kurban bağışlarını sahiplerine ulaştıracağını söyledi.

Türkiye dahil 70 ülke ve 92 bölgede Kurban organizasyonu gerçekleştireceğini bildiren Öncü, şunları kaydetti:

"22 yıldır kurban organizasyonu gerçekleştiren İHH'nın bu bayram belirlemiş olduğu kurban bedeli 450 liradır. Vekalet yoluyla kurbanlarını İHH'ya bağışlamak isteyen hayırseverler, kurban çalışmaları için belirlenen ülkeler arasında dilediğinde kurbanını kestirip ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Kurbanlarını İHH'ya bağışlamak isteyenler, vakıf merkezine gelerek elden, banka hesap numaraları aracılığıyla, posta çeki hesabıyla ya da İHH'nın internet adresinden online bağış ile kurban bağışında bulunabilecektir." - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Kurban Bayramı Türkiye Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title