Haberler

İhh'nın Gezici İftar Tır'ı Kütahya'ya Geliyor

İHH’nın gezici İftar TIR’ının 8 Temmuz Çarşamba günü Kütahya’ya geleceği bildirildi.

İHH'nın gezici İftar TIR'ının 8 Temmuz Çarşamba günü Kütahya'ya geleceği bildirildi.

İHH Kütahya İnsani Yardım Derneği Şube Başkanı Mustafa Yenipazar, Cuma Pazarı'nda yaklaşık 2 bin kişiye iftar yemeği verileceğini bildirdi.

Kütahya halkını, özellikle Yardıma muhtaç ve evine gidemeyen herkesi iftara beklediklerini söyleyen Yenipazar, "Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan'da da İHH'nın iyilik kervanı dünyanın farklı yerlerindeki mağdur ve muhtaç Müslümanlar için yola çıkıyor. İHH İftar TIR'ı, Ramazan ayında zengin fakir, dil, mezhep, ırk, renk ayrımı yapmadan insanlarımızı iftar sofrasında buluşturuyor. 8 Temmuz Çarşamba Günü de Kütahya'da Cuma Pazarı mevkii (Ramazan Etkinliklerinin yapıldığı alanda) iftar yemeği veriyor. Ramazan ayında İHH olarak kumanyalar ve yardımlar dağıtıyoruz. Yetimlerin yüzü gülüyor. İhtiyaç sahibi aileler seviniyor. Bu güzellikler sizlerin desteğiyle 5 farklı kıtada, 96 ülkede yaşanıyor, iyilik dünyaya hakim oluyor. Gelin bu Ramazan'da da birlik olalım. Çünkü birlikte dünya değişir. İHH TIR'ı Türkiye'nin değişik illerinde bulunan insanlara ulaşmak için yola çıktı. Zaten vakfımızın amacı da insanları paylaşmaya ve yardımlaşmaya yönlendirmektir" diye konuştu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

MUSTAFA YENİPAZAR Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title