Haberler

İhh Muğla Şubesi'nden Anlamlı Gezi

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Muğla Şubesi ‘Yetimler Emanetimizdir’ sloganı ile Muğla genelindeki 100 kız ve erkek öğrenci için Çankkale ve İstanbul gezisi düzenledi.

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Muğla Şubesi 'Yetimler Emanetimizdir' sloganı ile Muğla genelindeki 100 kız ve erkek öğrenci için Çankkale ve İstanbul gezisi düzenledi.

İHH Muğla Şube Başkanı Sebahattin Akkır, "İHH olarak, Muğla ve ilçelerimizde yetimlerimizi ilçe ilçe dolaşarak tespit ettik. Ortaca, Köyceğiz, Ula, Menteşe ilçelerimizde okullarımızı ziyaret ederek tespit ettiğimiz 100 çocuğumuzu Çanakkale ve İstanbul'a götürdük. Öğrencilerimiz Çanakkale'de ecdadımızın geçmişte hangi şartlarda savaştığını gördüler. İstanbul da Sultanahmet, Ayasofya gibi bir çok yer ve boğaz turu yaparak öğrencilerimizin hem bilgilerinin artmasına, hem de kaynaşmalarına vesile olmak istedik. Yetimlerimize dernek olarak desteğimiz bundan sonraki süreçte de devam edecek. Vatandaşlarımız bizlere yardımcı olursa daha fazla yetimlerimize ulaşabiliriz. Yardımda bulunan ve bulunacak tüm halkımıza teşekkür ederiz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale İstanbul Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title