Haberler

İhh, Kosova ve Makedonya'da Kurban Eti Dağıttı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

İHH Başkan Yardımcısı Serkan Nergis

- Makedonya

İHH tarafından Makedonya'nın Üsküp, Kalkandelen, Kumanova ve Doğu Makedonya bölgelerinde de kurban kesimleri yapılarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. İHH yetkilileri, geçen ay selden etkilenen Üsküp'ün Hasanbeg ilçesinde ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıttı.

İHH Başkan Yardımcısı Serkan Nergis, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl Kurban Bayramı'nda İHH'nin 89 ülke ve bölgede toplam 43 bin 155 hisse kurban kesimi gerçekleştireceğini belirtti.

Makedonya'da selden etkilenen Üsküp'ün Hasanbeg ilçesinde de ihtiyaç sahiplerine 35 hisse kurban eti dağıttıklarını söyleyen Nergis, dünya genelinde ise yaklaşık 2,5 milyon ihtiyaç sahibine ulaşmayı planladıklarını vurguladı.

İHH'nin ayrıca bayram vesilesiyle yaklaşık 39 bin yetime bayramlık hediye dağıttığına işaret eden Nergis, bazı bölgelerde de ihtiyaç sahiplerine gıda ve Kur'an-ı Kerim dağıtıldığını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Makedonya Kumanova Üsküp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title