Haberler

İHH'dan Suriyeli Çocuklara Bisküvi

Güncelleme:

İHH İnsani Yardım Vakfı ekipleri, Hatay'ın İskenderun ilçesinde konteyner sınıflarda eğitim gören Suriyeli çocuklara bisküvi dağıttı.

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan ve Hatay'ın İskenderun ilçesinde oluşturulan konteyner sınıflarda eğitim gören Suriyeli çocuklara İHH İnsani Yardım Vakfı ekipleri tarafından bisküvi dağıtıldı.

İHH İnsani Yardım Vakfı İskenderun Temsilcisi Ahmet Yetim, ilçede Suriye Kültür Merkezi adı verilen  22 konteyner sınıfta Suriyeli çocukların eğitim gördüğünü belirterek onlara ellerinden geldiğince destek olmaya çalıştıklarını söyledi.

Çocukları mutlu etmek istediklerini aktaran Yetim, "Sadece çocuklara yönelik değil yetişkin kardeşlerimize yönelik de yardımlarımız var. Her gün onlarca kardeşimiz geliyor ve bu insanlara ev tutuluyor. Halı, çamaşır makinesi gibi eşyaları alarak onların evlerini diziyoruz. Sürekli olmasa da elimizden geldiği kadar yardım ediyoruz. Dil, din, mezhep seçmeden amacımız insana yardımdır. İnsanın bulunduğu her yerde İHH var." dedi.

Daha sonra İHH ekipleri, Suriyeli çocuklara bisküvi dağıttı. - Hatay

Kaynak: AA / Güncel

İskenderun Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title