Haberler

İhh'dan Gazzeli Genç Girişimcilere Destek

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İHH'nın motosiklet hibe ettiği Nail Ebu Hamde'nin yaşadığı mahalle- İHH'nın motosiklet hibe ettiği Nail Ebu Hamde ile röportaj- İHH Gazze Bürosu Müdürü Mehmet Kaya ile röportaj- İHH'nın projelerinden yararlanan Filistinli Muhammed Matar'ın iş yeri- Matbaa sahibi Filistinli Muhammed Matar ile röportaj İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, İsrail ablukası altındaki Gazze'de ihtiyaç sahibi genç girişimcilere yardım eli uzatıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İHH'nın motosiklet hibe ettiği Nail Ebu Hamde'nin yaşadığı mahalle- İHH'nın motosiklet hibe ettiği Nail Ebu Hamde ile röportaj- İHH Gazze Bürosu Müdürü Mehmet Kaya ile röportaj- İHH'nın projelerinden yararlanan Filistinli Muhammed Matar'ın iş yeri- Matbaa sahibi Filistinli Muhammed Matar ile röportaj İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, İsrail ablukası altındaki Gazze'de ihtiyaç sahibi genç girişimcilere yardım eli uzatıyor. İsrail ambargosu nedeniyle halkın ekonomik sıkıntılar çektiği Gazze'de, geçim derdine düşen yetim ve fakir gençler, İHH'nın desteğiyle iş sahibi oluyor. Üretilen küçük projelerle açılan rızık kapısının yanında yetimlerin bulunduğu evleri onaran İHH, daha iyi bir gelecek için hayata umutla bakmalarını sağlıyor. İHH Gazze Bürosu Müdürü Mehmet Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gazze'de fakir ve yetim bulunan ailelere küçük projeler ve ev tamirleriyle yardım ettiklerini, bu yıl küçük projelere desteğin 14 aileyi kapsadığını ayrıca 14 başka ailenin de evinin onarıldığını belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Kaya İsrail Gazze Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title