Haberler

İhh Balıkesir Şubesi'nden Suriye'ye Yardım

Hayırsever vatandaş Yaşar Özmen tarafından sağlanan 20 ton un İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından Suriye’deki savaş mağdurlarına ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı.

Hayırsever vatandaş Yaşar Özmen tarafından sağlanan 20 ton un İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından Suriye'deki savaş mağdurlarına ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı.

Hayırsever Yaşar Özmen tarafından temin edilen İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı'na teslim edilen 20 ton un, KÜÇÜKSAN'da kılınan Cuma namazı sonrası yapılan duaların ardından Suriye'deki savaş mağdurlarına ulaştırılmak üzere yola çıktı. Gönderilen yardımın ulaştırılması Balıkesir Taşıyıcılar Kooperatifi tarafından ücretsiz olarak sağlandı.Yardım Uğurlamasına Hayırsever Yaşar Özmen, İlim Yayma Cemiyeti üyesi Baki Yarımdağ, Balıkesir Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Erol Çetin ve İHH üyeleri katıldı. İHH Balıkesir Temsilcisi Mustafa Memiş yaptığı açıklamada "Bugün Balıkesir'den Suriye'deki savaş mağduru kardeşlerimize ulaştırılmak üzere İHH Kilis şubesine Balıkesir'den değerli hayırseverimiz Yaşar Özmen'in temin etmiş olduğu 20 tonluk unu inşallah Cuma namazına müteakiben yapacağımız duadan sonra Suriye'ye uğurlayacağız. Biz Balıkesir İHH olarak son 2 senedir Suriye mağdurlarına gönderdiğimiz bu 18. TIR'ımız oluyor. Daha öncede gıda ağırlıklı olmak üzere giysi, kışlık yakacak, soba, ev eşyaları dahil ve özürlü arabaları olmak üzere yardım malzemeleri gönderdik. Bundan sonrada duyarlı Balıkesir'li kardeşlerimizden yardımlarına devam etmelerini istiyoruz. Çünkü son zamanlarda Suriye'deki kardeşlerimizin geçen günlere göre daha ağırdır. Tüm kardeşlerimizi duyarlı olmaya ve yaptıkları yardımları arttırarak devam etmelerini istiyoruz"dedi.

Hayırsever Yaşar Özmen ise "Böyle şeyler hakkında pek fazla konuşulmaz ve reklamı da yapılmaz, Allah rızası için, insanlık için Suriye'deki kardeşlerimizin ihtiyaçları için azda olsa katkımız olursa ne mutlu bizlere"şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Suriye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title