Haberler

İhh 16. İller İstişare Toplantısı

İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, 16. İller İstişare Toplantısı yapıldı.

İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, 16. İller İstişare Toplantısı yapıldı.

İHH İnsani Yardım Vakfı Başkan Yardımcısı Murat Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, toplantıda geçen yıl yetim çocuklara yönelik yapılan faaliyetlerin değerlendirildiğini söyledi.

Her ilin kendi coğrafyasında yaptığı çalışmaları burada anlattığını belirten Yılmaz, "Bu toplantı, senede 3 defa 4 aylık periyotlarla gerçekleştirilen bir toplantı. Tabii toplantı içerisindeki bilgi paylaşımı çok önemli. Mesela Şanlıurfa'da yapılan bir faaliyeti, İzmir ya da İstanbul'da yapılan bir faaliyeti Kayseri, Malatya, Konya veya Antalya'daki kardeşlerimiz görüyorlar, ciddi tecrübe ve bilgi paylaşımı oluyor" şeklinde konuştu.

Yılmaz, sorunları çözme anlamında da ciddi paylaşımların yapıldığına işaret ederek, "Her sınıfın bir yetim kardeşi var', 'Dünya Yetimler Günü', 'Yetim Dayanışma Günleri', 'Yetim Buluşmaları', 'Uluslararası Çocuk Buluşmaları' gibi sene içerisinde yapmış olduğumuz birçok faaliyetimiz de burada masaya yatırılıyor, bir yol haritası çıkarılıyor. Bu şekilde değerlendirmelerimizi gerçekleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.

İHH'nın çeşitli illerdeki yetim birimlerinin katıldığı toplantı, sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Murat Yılmaz Sakarya Akyazı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title