Haberler

İha ve İhlas Pazarlama'dan Koto'ya Ziyaret

İhlas Haber Ajansı (İHA) ve İhlas Holding A.Ş.Kocaeli temsilcileri Kocaeli Ticaret Odası(KOTO) Başkanı Murat Özdağ'ı ziyaret etti.
İhlas Haber Ajansı Kocaeli Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı, İhlas Holding A.Ş.Kocaeli Temsilcisi Osman Tosun ve...

İhlas Haber Ajansı (İHA) ve İhlas Holding A.Ş. Kocaeli temsilcileri Kocaeli Ticaret Odası(KOTO) Başkanı Murat Özdağ'ı ziyaret etti.

İhlas Haber Ajansı Kocaeli Bölge Müdürü İbrahim Çorbacı, İhlas Holding A.Ş. Kocaeli Temsilcisi Osman Tosun ve Ajans Türkiye Temsilcisi Muammer Kösemen KOTO Başkanı Murat Özdağ'ın konuğu oldu. Misafir heyeti, Kocaeli Ticaret Odası binasındaki makamında gerçekleşen ziyarette geçtiğimiz günlerde hac vazifesini tamamlayıp yurda dönen Başkan Özdağ'a hayırlı olsun dileklerini ileten misafir heyeti, KOTO'nun çalışmaları hakkında Başkan'dan bilgi aldılar.

Sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette KOTO 'nun Kocaeli'de gerçekleştireceği çalışmalar hakkında heyete açıklama yapan Başkan Özdağ, heyetin çalışmaları hakkında da bilgi aldı. İHA Kocaeli Bölge Müdürü Çorbacı, ajans olarak KOTO'nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, Başkan Murat Özdağ ve ekibinin KOTO'ya yeni bir ivme kazandırdıklarını belirterek görevinde başarılar diledi.

Başkan Özdağ, ziyaretleri için İHA Kocaeli Müdürü İbrahim Çorbacı, İhlaas Holding A.Ş. Kocaeli Temsilcisi Osman Tosun ve Ajans Türkiye Temsilcisi Muammer Kösemen'e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İhlas Haber Ajansı Osman Tosun Murat Özdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title