Haberler

İha'dan İl Emniyet Müdürü Böğürcü'ye Ziyaret

İhlas Haber Ajansı (İHA) Diyarbakır Bölge Müdürü Abdulkerim Kantarcıoğlu, son emniyet müdürleri kararnamesiyle Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Dr. Halis Böğürcü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İhlas Haber Ajansı (İHA) Diyarbakır Bölge Müdürü Abdulkerim Kantarcıoğlu, son emniyet müdürleri kararnamesiyle Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Dr. Halis Böğürcü'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı kararıyla Düzce ilinden Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Dr. Halis Böğürcü makamında ziyaretleri kabul etmeye başladı. İHA Diyarbakır Bölge Müdürü Abdulkerim Kantarcıoğlu Böğürcü'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

"DİYARBAKIR HALKINA HİZMET ETMEK İÇİN BURADAYIZ"

Diyarbakır'ın yeni Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, hakka ve halka hizmet sloganı ile kolları sıvadıklarını ve bu doğrultuda Diyarbakır halkına hizmet etmek için burada olduklarını söyledi. Hizmet anlayışlarını halka hizmeti hakka hizmet olarak değerlendirdiklerini ifade eden Böğürücü, Diyarbakır'da yaşayan herkesin emniyet müdürü olduklarını söyledi. Böğürücü, "Görev yaptığım her yerde halka hizmeti, hakka hizmet olarak gördüm. Diyarbakır'da da bunu uygulayacağız. Halkımızın güvenliğini sağlamak için yoğun bir gayret göstereceğiz. Biz herkesin emniyet müdürüyüz. Bize elini uzatana iki elimizle karşılık veririz. Kapımız ve gönlümüz Diyarbakır halkına sonuna kadar açıktır. Bu halka layık olduğu hizmeti vermeye geldik. Hiç bir ayrım yapmadan bu kentte yaşayan herkese eşit mesafede en iyi hizmeti sunacağız" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü İçişleri Bakanlığı İhlas Haber Ajansı Halis Böğürcü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title