Haberler

İHA'dan Başkan Gürkan'a Ziyaret

Güncelleme:

İhlas Haber Ajansı Trakya Bölge Müdürü Mefail Akçatepe, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı makamında ziyaret etti.

İhlas Haber Ajansı (İHA) Trakya Bölge Müdürü Mefail Akçatepe, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Edirne İHA Büro Muhabirleri de katıldı.

Başkan Gürkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İHA'nın kurulduğu günden bu yana doğru, tarafsız ve güvenilir haber ilkesinden ayrılmadan yayıncılık hayatına devam ettiğini ifade etti. Gazeteci ve siyaset arasında sıkı bir bağ olduğunu vurgulayan Başkan Gürkan, gazetecilerin halkın sesi kulağı olduğunu söyledi. Başkan Gürkan, siyasetçilerin mal mülk biriktirme gibi bir lükslerinin olmadığını insan biriktirmesi gerektiğini dile getirdi.

1 Kasım Genel Seçim'i de değerlendiren Gürkan, CHP'nin oylarının 7 Haziran Genel Seçimlerinden bu yana arttığını ifade etti. 7 Haziran Genel Seçimlerinde Edirne'de CHP'nin 51 bin 159 oy aldığını vurgulayan Gürkan, 1 Kasım Genel Seçimlerinde 55 bin oy aldığını söyledi.

Akçatepe ise Başkan Gürkan'a çalışmalarında başarılar dilerken kent için yapılan yatırımlar hakkında bilgiler aldı. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İhlas Haber Ajansı Trakya Bölgesi Recep Gürkan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title