Haberler

    Igor Tudor ya Uçuracak ya da Batıracak!"

    Yunanistan'ın Sportday Gazetesi yazarı Antonis Oikonomidis, PAOK döneminde yakından takip ettiği İgor Tudor'u şu sözlerle yorumladı: "Ya uçuracak ya batıracak!

    Yunanistan'ın Sportday Gazetesi yazarı Antonis Oikonomidis, PAOK döneminde yakından takip ettiği İgor Tudor'u şu sözlerle yorumladı: "Ya uçuracak ya batıracak!" İşte açıklamaları...



    "Büyük baskı olacak"



    Igor Tudor'un Split ve Yunanistan'da baskıyla başa çıkmak konusunda zorlandığı anlar oldu. Ancak şimdi çok daha büyük bir baskının içine girecek. Karabük'le düşmemeye oynarken, şimdi şampiyon yapması gereken bir takımda. ya büyük başarı elde edecek ya da takımla birlikte kendisi de batacak. Kariyerinde ilk kez Sneijder, Podolski, Muslera gibi yıldızlarla çalışacak. İdmanları çok ağırdır. PAOK'ta 7 ayda tam 45 kas sakatlığı yaşanmıştı.



    Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olan İgor Tudor'u, Yunanistan'da PAOK takımındayken yakından takip eden gazetecilerden biriydim. Futbolculuk kariyeri tartışılmaz bir isim. Onu hepimiz Juventus'tan çok iyi tanıyoruz. Ancak iş teknik adamlık kısmına geldiğinde karşımıza bazı soru işaretleri çıkıyor. Tudor, hocalık kariyerinde birinci adam rolünü ilk olarak doğduğu ve futbola başladığı yer olan Hajduk Split'te oynadı. 2 yıl burada çalıştıktan sonra Yunanistan ekibi PAOK'a geldi. Burada 7 ay kaldı ve bu sezonun başında Karabük'e geldikten çok kısa bir süre Galatasaray'ın başına geçme şansını elde etti. Buradan bakıldığında her şeyin fazlasıyla hızlı geliştiğini söylemem gerek. Benim merak ettiğim iki şeyden biri; Tudor'un baskı karşısında neler yapacağı. Geçen sezon PAOK'ta bunu başaramadı. Hajduk'ta da bu konuda sıkıntılar yaşadı.



    'Daha iyi oynayacaklardır'



    Galatasaray, saydığımız bu iki kulüpten de çok daha büyük bir camia ve baskı burada çok daha yüksek. Düşünsenize; Karabük gibi lige yeni çıkmış bir takımı alıyorsunuz, hedefiniz küme düşmemek ve şimdi şampiyonluğa oynayan, her maçı kazanmak zorunda olduğunuz bir yere geliyorsunuz! Galatasaray'ın şu ankinden daha iyi bir futbol oynayacağını tahmin ediyorum. Tudor zeki bir adam. Sezonun yarısını geçtiğimiz için şu an elindeki oyuncu grubundan en iyisini almaya çalışacak ve kariyerinin dönüm noktasında ya Galatasaray'ı uçurup şampiyon yapacak ya da tam tersi başarısızlık halinde doğal olarak baskıyı kaldıramayacağı için batacak.



    'En iyi çalışan ve fit takım olur'



    Hırvat futbol adamı karakter olarak üst seviyede. Juventus'ta oynadı ama takımın starları arasında değildi. Galatasaray'da yıldız diyeceğimiz isim sayısı oldukça fazla. Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Fernando Muslera gibi kariyerleri büyük olan yıldızlarla hayatında ilk kez çalışma fırsatı bulacak. Yıldızların egolarıyla nasıl başa çıkacağı, takım kimyasını ve oyuncu grubuyla nasıl bir ilişki kuracağı büyük bir soru işareti. İkinci olay, antrenman teknikleri. Galatasaray, kısa bir zaman içerisinde Türkiye'nin en fit ve en iyi çalışan takımı olacak. Ancak bu seviyeye ulaşırken elbette hiçbir şey acı çekmeden olmayacak!



    'Oyun formatı 3-5-2...'



    PAOK'taki döneminde temposu yüksek idmanlar yaptırdı ve 7 aylık süre içerisinde (Temmuz-Şubat) takımda kas sebepli tam 45 sakatlık yaşandı. Eğer fizik olarak yetersizseniz, onun idman metodları sizin için büyük bir problem haline dönüşebilir. Benim buradan duyduğum, Karabük'te de benzer hadiselerin yaşandığı ve yönetimin ondan, antrenman seviyesini düşürmesini istediği yönündeydi. Tudor genellikle oyun formatı olarak 3-5-2'yi tercih eder. Örneğin Galatasaray'ın yeni transferi olan Garry Rodrigues'i PAOK'a getirdiğinde, ilk olarak onu 5'li orta sahanın solunda kullanmıştı. Daha sonra ise ofansif bir oyuncu haline getirdi. Yakın geçmişte Tudor'la ilgili yaşananlar bunlar. Ben de herkes gibi, bu kadar kısa bir süre içerisinde Galatasaray'ın başına geçen 38 yaşındaki teknik adamın neler yapacağını merakla bekliyorum.



    Kaynak: Sporx

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Wesley Sneijder Galatasaray Yunanistan Karabük Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title