Haberler

İGİAD Başkanı Ayhan Karahan Güven Tazeledi

Güncelleme:

İGİAD'ın 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 28 Ocak 2017 tarihinde Üsküdar Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

İkram sonrası başlayan program; Kuran-ı Kerim Tilaveti, Protokol Konuşmaları, İGİAD Gençlik Kurulu Başkanı Nurullah Mahmut Dündar'ın selamlama konuşmaları, İGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Karahan'ın selamlama konuşmaları, Plaket Takdim töreni, Genel Kurul gündemi ve Teşekkür konuşmaları ile son buldu.

İLKE İlim Kültür Eğitim Derneğini Mütevelli Heyeti Başkanı Davut Şanver, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ve İGİAD YİK Üyesi Prof. Dr. Yaşar Düzenli, İGİAD Gençlik Kurulu Başkanı Nurullah Mahmut Dündar selamlama konuşmaları yaptılar.

İGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Karahan, göreve geldiği günden bu yana geçen süre içerisinde iş ahlakı ve girişimcilik alanlarında ciddi çalışmalar yaptıklarını ve bu çalışmaların kamuoyunda takdir ile karşılandığını söyledi.

Program; İGİAD'da 10. yılını dolduran üyelere, komisyonlarda üstün performans sergileyen üyelere ve bir önceki dönem İGİAD Yönetim Kurulu görevini devreden üyelere plaket takdim törenleri ile devam etti.

7. Olağan Genel Kurul Toplantısı için divan heyetinin seçimine geçildi. Divan heyeti başkanlığına, önergenin oylanması neticesinde Şükrü Alkan, üyeliklerine ise Prof. Dr. Nihat Erdoğmuş ve Yılmaz Yaman seçildi.

Divan heyeti seçiminin hemen ardından geride bıraktığımız 2015-2016 yılı faaliyet raporunu Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı Hüseyin Dinçel delegelere sundu. 2015-2016 dönemi bütçenin okunması, 2017-2018 dönemi tahmini bütçenin sunumu, 2015-2016 dönemi denetleme kurulu raporunun okunması ve İbrası için Mali İşler Komisyonu Başkanı Hasan Murat Bezirci kürsüye gelerek delegelere okudu.

Sunumların akabinde Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu, Disiplin Kurulu ve Tahkim Kurulu üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. Yeniden İGİAD başkanlığına seçilen Ayhan Karahan kürsüye gelerek İGİAD Yönetim Kurulu adına delegelere bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

Ayhan Karahan başkanlığındaki İGİAD Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Hüseyin Dinçel (Başkan Yard.), Hüseyin Acar (Başkan Yard.), Ömer Bedrettin Çiçek (Başkan Yard.), Hasan Murat Bezirci (Başkan Yard.), Celalettin Cingöz (Başkan Yard.), D.Mesut Eren, Faruk Özkaya, Osman Balta, Nuri Ecevit, Murat Şentürk, H. Mehmet Köse, Sinan Şahin, İsmail Hakkı Karahan, Emrullah Yabanigül, Şükrü Özkara .

Denetleme Kurulu Üyeleri ise, Yard. Doç. Dr. Yusuf Alpaydın, Orhan Yaşar, Emrah Yazıcı, Seyfi Kurt, Mehmet Aktaş ve Mehmet Çakar'dan oluştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Üniversitesi Mahmut Dündar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title