Haberler

Iğdır Valiliğinden 23 Nisan İçin Tebessüm Ettiren Proje

Güncelleme:

Iğdır Valiliği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, 'Bir Tebbessüm et' projesi başlattı. Proje kapsamında 20'ye yakın kamu kuruluşu çalışanları ceplerinden aldıkları hediyeleri köy okullarındaki öğrencileri ziyaret ederek verdiler.

Iğdır vali yardımcısı Muhlis Arslan tarafından düzenlenen proje Küllük köyü ilk okulunda başlatıldı. Programa Vali yardımcısı Muhlis Arslan, Bilgehan Karanfil, Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Mustafa Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt ve daire müdürleri katıldı.

Küllük ilkokulunda yapılan programda öğrencilere Hediyeler dağıtıldı. Vali yardımcısı Muhlis Arslan, 'Valilik olarak böyle bir proje başlattık. Amacımız çocukları sevindirmektir. Kamu kuruşlarımız içinde birliği sağlamak çocuklarımızın yüzünde tatlı bir tebessüm yaratmak ve onlarda tatlı bir anı bırakmak istedik. Bu kapsamda geldik çocuklar çok mutlu oldular"dedi.

Öte yandan hediye dağıtımı sırasında bir öğrenciye adı sorulunca, 'Polat Alemdar' diye cevap vermesi davetlileri güldürdü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

23 Nisan Iğdır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title