Haberler

AK Parti'li Belediye Başkanı: FETÖ'cülerin Kulakları Kesilsin, Çıkınca Tanıyalım

Güncelleme:

Iğdır'da Melekli Belediye Başkanı AK Parti'li Ali Varol "Nereden bilelim bunlar FETÖ'cü mü değil mi? Kulağını kesin de, çıktıklarında tanıyalım" dedi.

Iğdır'da İl Koordinasyon Kurulu toplantısında konuşan Melekli Belediye Başkanı AK Parti'li Ali Varol'un, "FETÖ'cü gruplar yarın çıkacaklar. Nereden bilelim bunlar FETÖ'cü mü değil mi? Kaç kişi yakaladın 5 bin kişi. 5 binin de kulağını kes, çıktıklarında tanıyalım" demesi güldürdü.

Valilik toplantı salonunda dün yapılan İl Koordinasyon Kuruluna Vali Ahmet Turgay Alpman başkanlık etti. Belediye Başkanı Murat Yikit (DBP), vali yardımcıları kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Kahraman Dikmen, İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, belediye başkanları, bölge müdürleri ve kurum müdürlerinin katıldığı toplantıda, 2016 yılı yatırım programı ele alındı.

Toplantıda söz alan Melekli Beldesi Belediye Başkanı Ali Varol, karayolundan beldeye giriş verilmediğini, bu yüzden 2 kilometre uzaktan dönüp geldiklerini bildirdi. Varol, "Şikayet ettiğimizde 'kanun diyor' cevabı alıyoruz. Peki biz nasıl edelim, biz gidelim kanun bizim peşimizden gelsin. Güya yol yapmışlar yol da yol olsa kabul edeceğimm. Bu projeyi ya Avrupa'dan ya Amerika'dan ya da Ege'den alıp getirmişler. Allah aşkına yolda arabanızın tekeri patlasa, nasıl değişeceksiniz? Bir cep bile yapmamışsınız" diye yakındı.

Melekli'de 2,5 yıldan beri Belediye Başkanlığı yapan Ali Varol, darbe yapanların idam edilmesine AB'nin karşı çıktığını anımsattı. Başkan Ali Varol darbecilerin cezalarını çekip çıktıktan sonra 79 milyon içinde tanınması için değişik bir öneride bulundu. Katılımcılar tarafından gülünen Başkan Varol'un önerisi şöyle:

"3-4 gün önce bir film vardı. Valla FETÖ'cü gruplar geldiler, yarın çıkacaklar. Nereden bilelim bunlar FETÖ'cü mü değil mi? Kaç kişi yakaladın 5 bin kişi. 5 binin de kulağını kes çıktıklarında tanıyalım."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Turgay Alpman Ali Varol Melekli Iğdır Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

kulak kesmeye:

ne istediler de vermedik diyenlerden başlamak ister misin ?

23
0
yanıtYanıtla
IŞİD KAFASI:

SİZİN NERENİZİ KESMEK LAZIM? BU ADAMLARI SİZ SOKMADINIZMI DEVLETİN DAMARLARINA. BUNLAR BÖYLE GİDERSE KENDİNDEN OLMAYAN HERKESİ DE KESER

5
17
yanıtYanıtla
özgür:

peki yıllarca bu teröristlere bu ülke düşmanlarına destek verenlere ne yapmalı.

21
1
yanıtYanıtla
turan altunoğlu:

çıkmasın girgiği gibi öldürün tanımaya gerek yok

19
1
yanıtYanıtla
cccsarsıntıccc:

TAYYİPİN AĞZINDAN SAYIN ÖCALAN DÜŞÜNCELERİNİN DEĞİL ALMIŞ OLDUĞU KELLERİN HESABINI VERİYOR ASKERLİK YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİLDİR ÖLEN TERÖRİSTLERE MADDİ TAZMİNANT TUTUKLU TERÖRİSTLERİ PİŞMANLIK YASASINDAN TAHLİYE ETMEK DAVUL ZURNA TERÖRİSTLERİ KAHKALAR EŞLİĞİNDE KARŞILAYAN TAYYİP DİYANET DARBECİLERE DİN HİZMETİ YOK ÖLEN PKKLI TERÖRİSTLERE NEDEN DİN HİZMETİ VERİLDİ İDAM ÇIKARSA TAYYİPİN SAYIN APOSUDA FAYDANACAKMI İDAMDAN MERAK EDİYOZ

16
1
yanıtYanıtla
ÖZ MUŞLU (HASKÖYLÜ):

bence başkan haklı kulaklarını kesin ki tanıyalım o şerefsizleri

2
6
yanıtYanıtla
Çocuk Katilleri:

karşıdaki düşmanda olsa. . böyle İŞİD zihniyetli adamların yüksek mevkilerde olmasını istemiyoruz

8
0
yanıtYanıtla
cccsarsıntıccc:

DİYANET DEMİŞKİ ÖLEN DARBECİLERE DİN HİZMETİ YOK DİYE ÖLEN LEŞ OLAN PKKLI TERÖRİSTLERE NİYE DİN HİZMETİ VERİLDİ AKSOYTARILAR CEVAPLASIN İDAM ÇIKARSA TAYYİPİN SAYIN ÖCALANIDA İDAMDAN FAYDALANACAKMI CEVAP VERİN AKSOYTARILAR

6
2
yanıtYanıtla
fırsatçılara gün doğdu:

Keşke daha adil kanuna dayalı bir yol önerseydi. Bu kadarda olmaz. .

4
2
yanıtYanıtla
ÇÇ:

SİZİ NE YAPACAK HALK BAKALIM BİRGÜN SİZ AZMI ÇEKTİRDİNİZ HALKA KULLANIYORSUNUZ GARİBAN HALKI

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title