Haberler

Köpeği, Ayaklarını Kestikten Sonra Yakarak Öldürdüler

Güncelleme:

Iğdır'da sokak ortasında ayakları kesildikten sonra yakılarak öldürülen köpeğin leşini bulan mahalleli, yetkililere haber verdi.

Iğdır'da sokak ortasında, ayakları kesildikten sonra yakılarak öldürülen köpeğin leşi bulundu. Çevre sakinleri, bu vahşeti yapan kişi ya da kişilerin bulunarak cezalandırılmasını istedi.

"ÜZERİNE SIVI DÖKÜLEREK YAKILMIŞ"

Yapılan bir ihbar üzerine Emek Mahallesi'ne gittiklerini ve karşılaştıkları dehşet verici manzara karşısında donup kaldıklarını söyleyen Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Mete Türkoğlu, "Bu yapılan vahşet" dedi. Türkoğlu şunları söyledi:

"Köpeğin ayaklarının kesilerek üzerine sıvı dökülerek yakıldığını gördük. Bunun insanlıkla bir alakası yok. Başıboş köpek bile olsa Belediye'ye, İl Tarım Müdürlüğü'ne ya da bize bildirilmesi gerekirdi. Bu bir vahşettir. İnsanlığa sığacak bir olay değil. Hayvanı gömdük. Belediye ile irtibata geçip gerekli çalışmayı yapacağız. İl Hayvan Haklarını Koruma Kurulu ile görüşüp bu konuyu gündeme getireceğiz."

MAHALLELİ TEPKİ GÖSTERDİ

Köpeğin işkence yapılarak öldürüldüğünü belirten mahalle sakinleri ise belediyenin sahipsiz sokak köpeklerini toplamasını istedi. Belediyeye ait Yeni Mahalle yolu üzerindeki hayvan barınağının amacına uygun olarak çalışmadığını ileri süren mahalle sakinleri, bu vahşeti yapanların bir an önce bulunup cezalandırılmasını istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mete Türkoğlu Iğdır Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Iğdırlı ismailMobil-IOS:

Böyle Şerefsiz insanlar var hale

3
1
yanıtYanıtla
türk28:

bu ülkede adalet sistemi işlemediği sürece insan yada hayvan ne bulursa yaratıklar egolarını tatmin etmek için her türlü vahşeti uygulama hakkını kendilerinde ne yazıkki buluyorlar.

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ığdırda bu kaçıncı vahşet sokakta yaşamaya çalışan çok sayıda köpek aç susuz hasta vaziyette boyunlarını ip kesmiş herkes taş atıyor. kimsede bir yemeğinin artığını bile vermiyor hayvanlar açlıktan ölüyor biraz merhametli olun ya yazık günah şu hayvanların çektikleri

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title