Haberler

Iğdır İl Defterdarı Durak Sercan, Vergi Haftası Nedeniyle Rektör Yılmaz'ı Ziyaret Etti

Iğdır İl Defterdarı Durak Sercan ve beraberindekiler, bu yıl 23 Şubat-1 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Iğdır İl Defterdarı Durak Sercan ve beraberindekiler, bu yıl 23 Şubat-1 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Iğdır İl Defterdarı Sercan beraberinde Defterdar Yardımcısı Doğan Adıgüzel, Vergi Dairesi Müdürü Mahmut Kurive Gelir Müdür Vekili Suphan Göğücebulak ile berlikte Vergi Haftası münasebetiyle yapılacak çalışma ve faaliyetler ile ilgili olarak Rektör Yılmaz'a bilgi verdi. İl Defterdarının ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Yılmaz, verginin önemine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, "Vergi, devletimizin en büyük gelir kaynaklarından birisi olup, kalkınmanın temelini oluşturmaktadır. Vergi ödemek bir vatandaşlık görevidir" dedi.

Hatıra fotoğraflarının çekilmesinden sonra ziyaret sona erdi. - IĞDIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Hakkı Yılmaz Iğdır Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title