Haberler

Iğdır'da 13 Polisin Şehit Olduğu Saldırıda 1 Ton Bomba Kullanılmış

Güncelleme:

13 polisin şehit olduğu hain saldırıda korkunç detay gün yüzüne çıktı.

Iğdır'dan, Dilucu Sınır Kapısı'nda görevli polis memurlarını götüren servis minibüsü ile koruma görevi yapan otomobilin, Aralık ilçesine bağlı Hasanhan Köyü yakınlarından geçişi sırasında PKK'lı teröristler, bombalı saldırı düzenledi. 13 polisin şehit olduğu saldırıda kalleşlerin 1 ton bomba kullandığı ortaya çıktı.

SABAH SAATLERİNDE TUZAĞA DÜŞÜRÜLDÜLER

Iğdır'dan Nahcivan'a açılan Dilucu Sınır Kapısı'nda görev yapan polisleri taşıyan servis minibüs ile korumaları taşıyan otomobil, bugün sabah erken saatlerinde tuzağa düşürüldü. Geçen 27 Ağustos'ta servis minibüsüne yapılan saldırıda bir polis memurunun yaralanmasının ardından, servis minibüsüne Özel Harekat polisleri koruma vermeye başladı.

Bu sabah Iğdır'dan hareket eden servis minibüsü ile koruma görevi yapan koruma otomobili, saat 07.30 sıralarında Aralık İlçesi'ne bağlı Hasanhan Köyü yakınlarından geçerken, PKK'lı teröristler yola önceden döşedikleri patlayıcıyı uzaktan kumandayla infilak ettirdi.

HAİN SALDIRIDA 1 TON BOMBA!

Yaklaşık bir tonluk bombanın infilak etmesiyle birlikte araçlar havaya uçup parçalanırken ortalık kan gölüne döndü. Minibüste ve otomobilde bulunan 13 polis şehit oldu.

Güvenlik güçleri saldırıyı gerçekleştiren PKK'lı teröristlerin yakalanması için bölgede geniş kapsamlı operasyon başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nahcivan Iğdır Güncel Haberler

title