Haberler

Iğdır'da Karı Koca Kavgası Gece Şehri Ayağa Kaldırdı

Güncelleme:

Iğdır'da kocasıyla kavga ettikten sonra polise ihbar mesajı çeken kadın, polisi ve itfaiye ekiplerini seferber etti.

Iğdır'da kocasıyla kavga eden genç kadın çektiği kısa mesajla gecenin ilerleyen saatlerinde şehri ayağa kaldırdı.

Kocasıyla kavga ettikten sonra polise ihbar mesajı çeken ve polislerin telefonlarına cevap vermeyen S.A. (17) olay yerine gelen emniyet ve özel harekat ekiplerinin, itfaiye aracının merdivenini kullanarak eve girmesiyle dışarı çıkarıldı.

YARIM SAAT BOYUNCA EVİN KAPISI ÇALDI

Söğütlü Mahallesi Şamil Caddesi, Kültür Sokak, Aladağ Apartmanın 4. katında ikamet eden E.A ve S.A çifti henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. S.A, karısıyla tartıştıktan sonra evden ayrılırken, E.A da kapıyı kilitleyerek polise ihbar mesajı attı. S.A'nın kocasının 'Kendisini yaraladığı ve evin kapısını üzerine kilitlediği' şeklindeki mesajı alan emniyet ekipleri, mesajın gönderildiği telefon numarasını arayarak kadına ulaşmaya çalıştı. S.A.'nın telefonlara cevap vermemesi üzerine evin bulunduğu adrese gelen emniyet ekipleri, yaklaşık yarım saat boyunca evin kapısını çaldı.

EMNİYET MÜDÜRÜ DE OLAY YERİNE GELDİ

Kapının açılmaması üzerine itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye aracının merdiveniyle 4'üncü kattaki balkona çıkan polis, bu sayede eve girmeyi başardı. Bu sırada Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal da, olay yerine gelerek evde incelemelerde bulundu. Babal, gazetecilere yaptığı açıklamada, çiftin küçük bir tartışma yaşadığı ve bu sırada birbirlerini tartakladığını belirterek, önemli bir durumun olmadığını söyledi.

Kolundan hafif şekilde yaralandığı tespit edilen E.A ambulansla, kocası S.A ise emniyet ekiplerince Iğdır Devlet Hastanesine götürüldü.

Yaklaşık bir saat süren çalışma boyunca özel harekat ekipleri, polis, sağlık görevlileri ve itfaiye personeli evin bulunduğu sokakta bekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Söğütlü Aladağ Iğdır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (3)

musa duya:

17 yaşındaki bu sıpayı ağzını burnunu kıracaksın bu yaşta evlendirende suç adamında başını belaya sokar .film yapmış birde ığdırı ayağa kaldırmış terbiyesiz eşek sıpası işte daha ergenleşmeden everirseniz böyle yapar oyun oynar:))

13
2
yanıtYanıtla
Garip Germencikligil:

iyiki kiz boyle yapmis. daha bunlar cocuk belli ki. bu haberi okumak cinayet haberi okumaktan daha iyi.

8
0
yanıtYanıtla
yorumcu07:

aile içi kavga oldumu böyle olacak arkadaş altına imzanı çakacaksın ne o bağır çağır sonra barış komşular seni dinleyecek kapı ardından aha şimdi öldürdü öldürecek diyecek hahayt yavrum be

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title