Haberler

Iğdır'da Basketbol Hakemliği Kursu

Iğdır'da basketbol aday hakemlik kursu düzenlendi.

Iğdır'da basketbol aday hakemlik kursu düzenlendi.

Basketbol İl Temsilciliği tarafından Iğdır Polisevi'nde düzenlenen ve bir hafta süren kurs boyunca katılımcılara çeşitli konularda bilgiler verildi.

Çeşitli meslek gurubundan kişilerin katıldığı eğitim programı sonunda yapılan yazılı sınavda başarılı olan 45 kursiyer, aday hakem olmaya hak kazandı.

Eğitim programını başarıyla tamamlayan kursiyerlere, İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu sertifikalarını verdi.

Kent genelinde basketbolu yaygınlaştırmak istediklerini anlatan Türkiye Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Burak Özkan, bunun için yeni takımların oluşumunu sağladıklarını söyledi.

Kurulan takımlar sayesinde çok sayıda gencin basketboldan yararlanabileceğini vurgulayan Özkan, "Artık hakem kadromuz da hazır. Şehrin herhangi bir yerindeki maça dahi hakem göndereceğiz. Bu şekilde gençlerimizin profesyonel ortamda basketbol oynamasını sağlayacağız" dedi. - Iğdır

Kaynak: AA / Yerel

Iğdır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title