Haberler

Iğdır'da Altı Yaşındaki Enes'den Haber Alınamıyor

Iğdır’ın Tuzluca ilçesine bağlı Güllüce köyünde kaybolan altı yaşındaki Enes Tosun’dan haber alınamıyor.

Iğdır'ın Tuzluca ilçesine bağlı Güllüce köyünde kaybolan altı yaşındaki Enes Tosun'dan haber alınamıyor.

Olay, geçen pazartesi günü Güllüce köyünde meydana geldi. Enes Tosun, arkadaşları ile oymak istediğini söyleyip ayrıldıktan kısa bir süre sonra kendisinden haber alınamayınca babası Metin Tosun durumu jandarmaya bildirdi. Köye gelen jandarma ekipleri, yaptıkları aramalarda küçük Enes'e ulaşamadı. Baba Metin Tosun, dükkanda iken çocuğunun yanına geldiğini belirterek "Oynamaya gitmek istediğini söyledi. Bende eve gidip uyumasını söyledim. 'Canım sıkılıyor, arkadaşlarımla oynamak istiyorum' deyince bende tamam iki saatliğine git dedim. Aradan kısa bir zaman geçtikten sonra Enes'in eve gelmediğini görünce mahallede aramaya başladık, bulamayınca jandarmaya haber verdik. Allah rızası için herkese söylüyorum. Vicdanınızın sesini dinleyin. Benim evladım kaybolmuş, hepimizin evladıdır. Ne olur onu bulun ve bana geri verin" dedi.

Çocuğunun oynamak için dışarıya çıktığını daha sonra eve gelmediğini ifade eden anne Bahar Tosun, "Köyün içinde oynamaya gitti, bir daha görünmedi. Kime sorduysak kimse görmemiş. Bir çocuğun dediğine göre, yabancı bir araç Enes'i almış götürmüş. Tuzluca'dan gelen biri diyor ki biz gelirken kırmızı kasalı bir araç hızla yanımızdan geçti. Buradan herkese yalvarıyorum; bir annenin yalvarışını duysun herkes. Evladımı bana geri göndersinler. Kim görürse, kim bulursa Allah rızası için bana bir cevap göndersin. Allah rızası için benim çocuğumu bulup bana versinler" diye konuştu. - IĞDIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güllüce Tuzluca Iğdır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title