Haberler

Iğdır'da 2. Iğdır Kariyer ve Meslek Tanıtım Günleri'

Iğdır Üniversitesi ile İş-Kur Iğdır İl Müdürlüğü ortaklaşa 2. Iğdır Kariyer ve Meslek Tanıtım Günleri’ni düzenledi.

Iğdır Üniversitesi ile İş-Kur Iğdır İl Müdürlüğü ortaklaşa 2. Iğdır Kariyer ve Meslek Tanıtım Günleri'ni düzenledi.

Konuşmacı olarak Ahmet Şerif İzgören'in katıldığı programa Iğdır İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, Iğdır Üniversitesi Genel Sekreteri Ahmet Kızılkurt ve İş-Kur İl Müdürü Halis Erdoğan katıldı. Iğdır Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve bir saat süren seminerde katılımcıları toplumsal gelişime davet eden Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören; girişimcilik, iş kalitesi, dürüstlük, yurt sevgisi ve hoşgörü değerlerini vurgularken, topluma nasıl daha yararlı olabileceğimizi yaşanmış hikayeler eşliğinde anlattı.

Etkinlik sonrası kurulan stantta kitaplarını imzalayan İzgören, "İnsan vardır, dokunduğu şeye değer katar, insan vardır dokunduğu şeye değer kaybettirir. Hayatınıza değer katıp katmamak sizin elinizdedir. Bunun için yaptığınız her işe kalite katmalısınız. Ancak ülkemizde işine kalite katanlar çok az. Bu nedenle işinizi kaliteli yaparsanız mutlaka fark edilir ve emeğinizin karşılığını alırsınız. Yaptığınız işte hedefe değil, işinize odaklanacaksınız, işte o zaman başarı sizin olur. Ne iş yapacaksanız yapın, yaptığınız işte bir nedeniniz olmalı ve yapacağınız işin hayalini kuracaksınız. İşinizde başarılı olmanız için iş kalitesi, girişimcilik ve dürüstlük elbette ki çok önemlidir. Ancak bu değerlere vatan sevgisi ve hoşgörü gibi iki çiçeği de eklemek zorundasınız" diye konuştu. - IĞDIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Şerif İzgören Iğdır Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title